Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşı oldu muarkadaşlar bebeğim 1 buçuk aylık daha kakasında böyle sümük gibi bişe geliyo bide kakası yeşil ve ekşi bir koku var nedir yardımcı olurmusunux başına böyle bişey gelen var mı acil ?
Ve bez markası ne Molfix beyaz paket bizde yeşil kaka yapmıştıarkadaşlar bebeğim 1 buçuk aylık daha kakasında böyle sümük gibi bişe geliyo bide kakası yeşil ve ekşi bir koku var nedir yardımcı olurmusunux başına böyle bişey gelen var mı acil ?
Aşı oldu bayağı 17sinde olmuştuAşı oldu mu
Sleple kullanıyorum ama 2 gün önce kan gwldi amaVe bez markası ne Molfix beyaz paket bizde yeşil kaka yapmıştı
Aşıdan sonra yeşil ve mukuslu kaka bizde de olmuştu bn de korkmuştum tabi ama sonra geçti normaldi yani birde bez dediğim gibi etkilemişti diğer bezle deneyince normale dönmüştü hatta doktora da danismistim her yeşil kaka kötü değildir demişti senin yemen değişti mi ve bebekte olmasın tabi ama hasta bir durum var mı yine de bir çocuk doktoruna danış için rahat estin6Aşı oldu bayağı 17sinde olmuştu
Kakasindan kan mi geldiSleple kullanıyorum ama 2 gün önce kan gwldi ama
Resmini attım bakım bi sizdeKakasindan kan mi geldi
Kan gibi değil sanki ya ama vakit kaybetmeden doktora görünün artık hemen yarın hatta gıda alerjisi yada siz üsüttünüz bebeğe geçtiResmini attım bakım bi sizde
Kan, aynı tip kan bende de oluyor hafif dağılmış gibi durduğu için daha önceden görmeyen pek anlamayabilir.Kan gibi değil sanki ya ama vakit kaybetmeden doktora görünün artık hemen yarın hatta gıda alerjisi yada siz üsüttünüz bebeğe geçti
Gidicez yarınBesin alerjisi gibi duruyor. Mutlaka fotoğrafı doktorunuza gösterin
Hemen geçer mi bu acaba ben herşeyi kıstım yediklerimi ama hala devam ediypKan, aynı tip kan bende de oluyor hafif dağılmış gibi durduğu için daha önceden görmeyen pek anlamayabilir.
Annenin üşütmesi bebeğe geçmez, birebir alerji doktoru ile konuştum gaz durumunu yediklerinizin proteini geçer sizin gazınız ona veya yenilen barbunya size gaz yaptı ona yapacak diye birşey asla yok dedi.
Yaşadınız mı daha önceGıda alerjisi yüksek ihtimal
Evet ayni sekilde mukuslu kaka vardi oğlumda. Süt ve süt ürünleri alerjisi ciktiYaşadınız mı daha önce
Süt olabilir, yumurta olabilir, çoklu gıda olabilir. Benim bebeğimde çoklu gıda alerjisi var. Doktor kontrolünde diyet yapıyorsanız sorun yok muhtemelen takviye vermiştir ve bilgi verip takip yapıyordur ama kafanıza göre yapıyorsanız mutlaka doktorla birlikte çalışın. Yeşil mukuslu kaka da alerji belirtisi, kan olması durumu netleştiriyor. Ben bebeğim 2,5 aylıkken başladım kaka rengi anca 4,5 aylık düzeldi. Kan ise 5,5 aylık ve en son 1,5 hafta önce geldiHemen geçer mi bu acaba ben herşeyi kıstım yediklerimi ama hala devam ediyp