• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mukumukumuk da buyudu!!! :(((((

mukumukumuk

Guru
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
246
31
318
İstanbul
Merhabalar.
Yıllar sonra nihayet bende cesaretimi topladım ve meme estetiğimi yaptırdım. Bugun 10, gunum. 275 Cc yuvarlak kas zarı altına meme altı kesisi ile yapıldı. Boyum 160 kilom 45, ama moralim çokçok bozuk. Hayalimdekinden çok buyuk oldular. Eşim ile farklı şehirlerdeyiz bu nedenle henuz gormedi sonucu ama kuçuk goğüs sevdiğini biliyorum. Elimden gelse hemen birkez daha ohiç gormeden kuçultturucem. Üçgun ortadan kaybolup!!!! odem var kuçulecek biliyorum ama ne kadar kuçulebilir ki!!! yıllarca hayal et sonra yine mutsuz ol!!! Bir operasyın daha en kısa surede ne zaman yapılabilir bilen var mı??? gozum donmuş durumda!!!

Geçmiş olsun öncelikle. Çok büyük bir cc takılmamış bence. Merak etmeyin küçülecek. Bana 295 cc damla takıldı yaklaşık üç buçuk ay önce ve şu anda baya bi küçülmüş durumda. Kafanıza takmamanızı öneriririm çünkü daha çok çok yeni. 1. aydan sonra siz bile o küçülmeyi fark edeceksiniz.:16:

Geçmiş olsun öncelikle. Çok büyük bir cc takılmamış bence. Merak etmeyin küçülecek. Bana 295 cc damla takıldı yaklaşık üç buçuk ay önce ve şu anda baya bi küçülmüş durumda. Kafanıza takmamanızı öneriririm çünkü daha çok çok yeni. 1. aydan sonra siz bile o küçülmeyi fark edeceksiniz.:16:

Canim ya senin resmin yokmu hic banada damla takildi buradaki arkadaslarin cogunda yuvarlak oldugu icin kendiminkiyle bi kiyaslama yapamiyorum:(

Merhabalar.
Yıllar sonra nihayet bende cesaretimi topladım ve meme estetiğimi yaptırdım. Bugun 10, gunum. 275 Cc yuvarlak kas zarı altına meme altı kesisi ile yapıldı. Boyum 160 kilom 45, ama moralim çokçok bozuk. Hayalimdekinden çok buyuk oldular. Eşim ile farklı şehirlerdeyiz bu nedenle henuz gormedi sonucu ama kuçuk goğüs sevdiğini biliyorum. Elimden gelse hemen birkez daha ohiç gormeden kuçultturucem. Üçgun ortadan kaybolup!!!! odem var kuçulecek biliyorum ama ne kadar kuçulebilir ki!!! yıllarca hayal et sonra yine mutsuz ol!!! Bir operasyın daha en kısa surede ne zaman yapılabilir bilen var mı??? gozum donmuş durumda!!!
Geçmiş olsun,10. Günde gögsünüzün şekli ve büyüklüğü ile ilgili yorum yapmak çok erken.Şu anda ödemeleriniz var ve şekli şemali de bozuk oldugundan dolayı gözünüze büyük ve hoş gelmeyebilir.Ameliyat sonraki süreçte çok sabır isteyen bir süreç.Proteziniz büyük bir protez değil,lütfen kendinizi üzmeyin boş yere.. Birazda ameliyat olduguna değecek bir sonuç olmalı,o kadar masraf,ağrı,sıkıntı çekiyoruz. Ufak bir fark için ameliyat olmakta mantıksız biraz..

Merhabalar.

çok da büyük değil aslında ama neden çok büyük düşünüyorsun meme dokun var mıydı öncesinde? bende 11.günüm bugün 325 cc takıldı aslında istediğim boyut ama bende arada keşke 350 taktırsaymısım diyorum hani :D :D

Çok uzgunum. Bakmak istemiyorum. Surekli kendimi telkin ediyorum kuçulecek. Kuçulecek. Alışacaksın. :((( goğüs dokum onceden çok çok azdı. Ama çok zayıfım ben. Sanırım bu yuzden buyuk geliyor ve hep aklumda. Arzumcum seni uzun zamandır takip ediyorum. Biliyorum çok okdum ama yine de uzgunum. Istedipim gibi olmadığı için.

Canim ya senin resmin yokmu hic banada damla takildi buradaki arkadaslarin cogunda yuvarlak oldugu icin kendiminkiyle bi kiyaslama yapamiyorum:(

Ben fotoğraf yüklüyorum malesef annem geri siliyor. :)
Başka bir profil açıp yükleyeceğim artık 😊
Gerçek adımla kayıtlı olduğum için anlaşılabilirmiş. Ilk dönem koydum resim, ama tam 6.ayda şekil alacak. Şu anda üst ve alt kısım orantısız. Mart ayında son kontrolüm benim. O zaman tam 6ay dolmuş olacak. Mail adresini mesaj kutuma atarsan mail gönderebilirim.
Sevgiler.

Gerçek adımla kayıtlı olduğum için anlaşılabilirmiş. Ilk dönem koydum resim, ama tam 6.ayda şekil alacak. Şu anda üst ve alt kısım orantısız. Mart ayında son kontrolüm benim. O zaman tam 6ay dolmuş olacak. Mail adresini mesaj kutuma atarsan mail gönderebilirim.
Sevgiler.

Anladim canim:)) tamam mail adresimi gonderiyorum sana

Sevgiler.

Merhaba, benim de olculerim sana yakin sayilir e bende damla+kas zari alti dusunuyorum. Ama olcusu konusunda kafam karisik. ortalamanin ustunde bir olcu istedigim icin (min 475cc) ve forumda genelde yuvarlak tercih edildigi icin fazla yorum da bulamadim
Arkadaslik istegi gonderdim ama mesaj sayim 50'den az oldugu icin mesaj atamadim.

Eger sakincasi yoksa bende fotolara bakmak istiyorum, cok tesekkurler.

Merhaba, benim de olculerim sana yakin sayilir e bende damla+kas zari alti dusunuyorum. Ama olcusu konusunda kafam karisik. ortalamanin ustunde bir olcu istedigim icin (min 475cc) ve forumda genelde yuvarlak tercih edildigi icin fazla yorum da bulamadim
Arkadaslik istegi gonderdim ama mesaj sayim 50'den az oldugu icin mesaj atamadim.

Eger sakincasi yoksa bende fotolara bakmak istiyorum, cok tesekkurler.

Bana 295 takıldı. Yani senin düşündüğün ölçü ile aramızda çok fark var. Benim resimlerim sana çok örnek teşkil etmeyecektir bence. Senin istediğinde benim ölçüm arasında yaklaşık 125 cc var.

Fotoğrafları özelmi gönderiyorsun? Profilinde bizimle paylaşmayı düşünmüyormusun??

Arzumcum selam. Ben kendi ismimle foruma üyeyim ve malesef annem de benim profilimden giriyor siteye. Ben yüklesem o siliyor işte. Kendi ismim olunca anlaşılır diye korkuyor malesef :(
Ya yeni profil açacağım ya da mail olarak atıyorum. Başka elimden şu an bir şey gelmiyor malesef.

Merhabalar.

hayırlı olsun canım.ilk 1-2 ay bomba gibi duruyorlar dimi:) bana 260 cc takıldı ben de zayıfım ve gerçekten ilk ay çok şiş ve taş gibilerdi.bence biraz sabırlı ol masajlarla birlikte yumuşayıp gevşeyecekler.o bombe şekilleri doğallaşacak ve eminm gözüne çook büyük gelmeyecek..şimdi 3. ayı doldurmak üzereyim ve çook memnunum hatuna benzedim yaaa :)) bekle biraz lütfen şu an onlar değişim aşamasındalar hemen karar verme..

Kızlar hepinize tek tek teşekkur ederim öncelikle. Telefonumdan mesajlarınızı takip ediyorum ama cevap yazarken problem yaşıyorum. Tecrubeleriniz ciddi anlamda moral oluyor.

Merhaba Haccer.
Cevabın içşn teşekkur ederim. Ben kuçuk, abartsız bir meme istiyormuşum onu anladım. Şuan çok buyuk geliyor hala gozume. Daha once forumda çok okudum kuçulme oluyor diye inşallah dediğin gibi kuçulurler. Geceleri uyuyamıyorum resmen buyuk diye.

Geçmiş olsun,10. Günde gögsünüzün şekli ve büyüklüğü ile ilgili yorum yapmak çok erken.Şu anda ödemeleriniz var ve şekli şemali de bozuk oldugundan dolayı gözünüze büyük ve hoş gelmeyebilir.Ameliyat sonraki süreçte çok sabır isteyen bir süreç.Proteziniz büyük bir protez değil,lütfen kendinizi üzmeyin boş yere.. Birazda ameliyat olduguna değecek bir sonuç olmalı,o kadar masraf,ağrı,sıkıntı çekiyoruz. Ufak bir fark için ameliyat olmakta mantıksız biraz..

Arzumcum biliyorum çok erken ama gonul istiyor ki hemen herşey otursun. Bugun 12, gunum azıcık yumuşama var. Bugun pansumanımda vardı ve protezin çok farkedildiğini farkettim. Bugun ilkkez oldu. Dekolte bolgesinde boyle su dolu bir poşetin etrafında inişli çıkışlı puturlu bir gorunum olur ya oyle bir gorunum gordum. Sende de olmuşmuydu. Dr odemden dolayı ilk aylarda boyle gorunumlerinolabileceğini soyledi.

hayırlı olsun canım.ilk 1-2 ay bomba gibi duruyorlar dimi:) bana 260 cc takıldı ben de zayıfım ve gerçekten ilk ay çok şiş ve taş gibilerdi.bence biraz sabırlı ol masajlarla birlikte yumuşayıp gevşeyecekler.o bombe şekilleri doğallaşacak ve eminm gözüne çook büyük gelmeyecek..şimdi 3. ayı doldurmak üzereyim ve çook memnunum hatuna benzedim yaaa :)) bekle biraz lütfen şu an onlar değişim aşamasındalar hemen karar verme..

Merhaba. Teşekkur ederim desteğin için. Çok korkuyorum buyuk kalacak diye. Bir de bugun 12, gunum dekolte bolgemde girintili çıkıntılı bir gorunum var şuan bugun farkettim. Drum ilk bir iki ay boyle şeylerin olabilwceğini soyledi. Sen yaşadın mı boyle birşey?

Merhabalar,
kızlar yazdım ama toparlayayım. Bugun 12. Gunum. Hala buyuk geliyorlar gozume. :((( Inşallah soylediğiniz gibi iner. Yuvarlak taktırdığım içinde şuphelerim var açıkcası. Keşke damla olsaydı diyorum. Daha doğal olacaktı gibi geliyor. Bir de bugun sol goğüs dekoltemde protezin tıpkı içi su dolu bir poşet gibi pütür pütür olsuğunu farkettim. Drum olabilir ilk zamanlar odemden dedi. Siz yaşadınız mı boyle bir durum. Ilerleyen gunlerde fotoğraf ekleyeceğim. Şuan bilgisayarım olmadığu için ekleyemiyorum. Ve sanırım benim çok buyuk oldu korkum biraz da eşimin ne diyeceğini bilmediğimden kaynaklanıyor. Kuçuk goğüs sevdiğini biliyorum. :(((

Back