Velvette 💪🏋️♀️ Kayıtlı Üye 12 Mart 2013 37.829 51.652 798 23 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Velvette #1 Merhaba Yemek kisminda ilk konum galiba Pankek cok seviyorum ve tuketiyorum ancak pankek nasil mukemmel yuvarlak sekilde yapilir? Benimkiler de yuvarlak ama oyle mukemmel olmuyor sekli dagiliyor :) Bu isin bir sirri veya aparati var midir? Cok buyuk bir dert degil ama merak ettim ben de mukemmel yuvarlak pankekler yapmak istiyorum Kk kadinlarina guveniyorum kesin biliyorlardir :) Simdiden tesekkurler
Merhaba Yemek kisminda ilk konum galiba Pankek cok seviyorum ve tuketiyorum ancak pankek nasil mukemmel yuvarlak sekilde yapilir? Benimkiler de yuvarlak ama oyle mukemmel olmuyor sekli dagiliyor :) Bu isin bir sirri veya aparati var midir? Cok buyuk bir dert degil ama merak ettim ben de mukemmel yuvarlak pankekler yapmak istiyorum Kk kadinlarina guveniyorum kesin biliyorlardir :) Simdiden tesekkurler
B Bugunneselibirgun Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2017 8.204 11.846 248 1 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Velvette #2 Merhaba. Ben ebruli kek yapmak için kek hamuru hazırladım. Sade olan hsmirla pankek denedim. Yağsız pisiyomus. Kaşıkla koydum ve eşit dağılması için ta tavayi sakladım. Sonra ocağa koydum. Unutmasaydim ocakta gayet güzel olacakmış.
Merhaba. Ben ebruli kek yapmak için kek hamuru hazırladım. Sade olan hsmirla pankek denedim. Yağsız pisiyomus. Kaşıkla koydum ve eşit dağılması için ta tavayi sakladım. Sonra ocağa koydum. Unutmasaydim ocakta gayet güzel olacakmış.