- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- Konu Sahibi justsmile123
Yaş soruldu mu bilmiyorum göremedim?
konu sahibi yaşın kaç canım??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş soruldu mu bilmiyorum göremedim?
Bu yaşta "samanlık seyran olur" düşüncesi normal.
Zamanla ve maalesef yaşayarak öyle olmadığını göreceksiniz.
Mükemmel insan olmadığını anlayacaksınız.
Daha şimdiden hele ki beraber doğru düzgün vakit geçirmemişken "el oğlu" için aileyi karşıya almaya değmez.
Benim canımın içi askerde, 1 yıldır hayatımda ve 3 ay sonrada bitiyo askerliğimiz inşallah:) çok düzgün,efendi,saygılı bi insandır (bakımlıdır da) İlişkimizin henüz 1. ayındayken annemle tanıştırdım,onu kişilik olarak gerçekten çok düzgün bulsa da mesleğini sorun etti.. mesleği erkek berberi,ben ise okuyorum sağlık bölümü yüksekokulda. Annemin isteği okuyup esnaf değil de belirli maaş alabileceği bi yerde çalışması. Ben bunu ona söylediğimde hırs yapıp askerden sonra açık liseye yazılırım daha sonrada üniversite okurum sen üzülme ama ben mesleğimi çok seviyorum dükkan açmak istiyorum dedi. Annem bunuda sorun eder diye bence dükkan işine hiç girme yine mesleğini birinin yanında çalışarak yap ama okulunu ihmal etme dedim ve anlaştıkta. sonra ben askere uğurladım onu, gidişinin 3. ayındayken bana sürpriz yaptı ve liseye yazıldığını söyledi hatta kitaplarım gelicek burda ders çalışıcam dedi. Çalıştı ama çok anlamadığını söyledi,askerden sonra akşam lisesine gidicek. Okur mu bilmem,ne derece önemlidir onu da bilmem ama korkularım var aileye kabul ettirememek gibi. Ben onu seviyorum,o da beni. Okuyan insanlara gerçekten bin basar anlayış veya karakter bakımından. Demem o ki okusa bile mesleğinden vazgeçmiycek belli, bu sefer de yine aile sorunsalı. Napmam gerektiğini bilmiyorum mükemmel anlaşmamıza rağmen ben bu ilişkiyi bitirmek istemiyorum. Anne babanın sözünü de çiğnemek istemiyorum.. Kafam çoook karışık (
Annen haklı evlenir evlenmez altınları satar ve bağkur borcunu ve kirayı öder kurban bayramında kurban dahi alamaz akrabam vardı kapattı her yıl kaynanam dükkanın kirasını ödüyordu onlarda bıkmıştı şimdi büyük şirkete girdide kurtuldular bağkur ve kira ödemekten senin evlendikten sonra çok isteklerin olacak ama olmayacak artık kıtkanat geçinirsiniz
Çok şükür ikimizin de durumu iyi,çalışacak insanlarız da. Evlenirsek eğer kendimize ait evde oturucaz insallah :)
Öyle büyük meblağ borca giremez artık sen alırsın herşeyi çocuk oluncada işten çıkamazsın onun kazandı yeterli olmaz bunları bilerek evleniyorsan sonra pişman olma ki bunlar bizi yani büyük abisinl dahi yemeğe götürmüşlüğü yok ,paranın yetersizliğinden dolayı hep para sıkıntısı çektiler
Kazancını sor ama kesin yalan söyler meblağıda abartır , sonra bayramda gezemezsin bayramda hep çalışırlar , serbest meslek zor ,
seni zor hayat bekliyor
Sizde 2 yıllık bi okulda okuyormuşsunuz öyle anladım yazdığınızdan
Valla açık ve dürüst olmak gerekirse önlisans okumanın çok da bi kazancı olmuyor bu devirde
Neden dersen lisans mezunuyum iş başvurusu yaptığımda 1000 lira vereceklerini söylüyorlar
Çevremdekilerde de öyle durum, esnaflar nerden baksan 1000 tl yi havada karada kazanıyorlardır
Bu arada berberde ham madde alma gibi bi durumda yok yani sadece kira, faturalar, küçük eksiklikler olur gider.
yaşın çok küçük, sevgilini her ne kadar askerdeyken tanıdığını iddia etsende daha 2-3 ay kadar tanıyabilmişsin.
güzel hayallerin var eyvallah inşallah hepside gerçek olsun. ama bence ailenin söylediklerini yabana atma. meslek için okul durumu için falan demiyorum bunları. ama çok kaptırma kendini.
Sizde 2 yıllık bi okulda okuyormuşsunuz öyle anladım yazdığınızdan
Valla açık ve dürüst olmak gerekirse önlisans okumanın çok da bi kazancı olmuyor bu devirde
Neden dersen lisans mezunuyum iş başvurusu yaptığımda 1000 lira vereceklerini söylüyorlar
Çevremdekilerde de öyle durum, esnaflar nerden baksan 1000 tl yi havada karada kazanıyorlardır
Bu arada berberde ham madde alma gibi bi durumda yok yani sadece kira, faturalar, küçük eksiklikler olur gider.
Dışardan basit gibi görünüyor ama değil kira,malzeme,elektrik,vergi,bağkur
pek birşey kalmıyor