Mükemmel Saçlı Ünlüler=D

tamam hepsinin saçı harıka ama o kadar bakımdan sonra fönden bılmem neden sonra banyodan cıkıp normal kurutsunlar saçlarını gene boyle durcak mı ,belkı ıstısnalar vardır

biçoğunun zaten kendi saçı da değil.. ayrıca o kadar föne boyaya saç mı dayanır dayansa bizimkiler dayanırdı uzaylı değil ya bunlar dimi

yani o yüzden mükemmel saçlı ünlü felan yok artık günümüzde çok az yani...kimi kandırıyolarsa millet de yiyo o da enteresan

evet canım bende onu dıyorum yanı iç geçirmeye bizimki niye boyle degıl dıye uzulmeye gerek yok canım

ay kesinlikle berrak tüzünataçççççççççççççççç

yazlığa gidince saçlarım böyle oluyor benim de ama dönünce eski halinden eser yok. deniz mi iyi geliyor hava mı bilemedim ya

hadi yaa lady gaganın da sonu böyle olacak

evet bi katalog çekiminde gösteriyolardı.. simsiyah upuzun saçlar,kendinin sandım meğerse kafasının kel kalışını haber yapmışlar.bi ara peruğu kafasından kaymış ve altta nerdeyse kel bi kafa gözüküyordu.senelerdir ek saçlar takıyormuş artık kendi saçı da kalmamış hep peruk kullanıyor...

üstelik çok da beğenir-dim bu kadını

çok sıkı ek saçlardan dolayı olmuş. ben de saçaım gür görünsün diye taktırmayı düşünüyordum. çok fazla oryal kullanmak da kesin böyle bir sonuç yaratır. aman ek saç da oryalde uzak dursun benden:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…