Mükemmel Saçlı Ünlüler=D

çok güzel renk ama sürekli boyatmak gereken bir renk ayrıca fazla iddalı yani bir dolap kıyafetin değişmesini gerektirebilir.ama bayılıyorum

saç ekletmeye gerek yok boyamak yeter zaten ama bu rengi taşımak var yakıştırmak var hakkını vermek var onuda herkes yapamaz bana göre

Evet. Hatta ekşi sözlükte başlık açmışlar bununla ilgili. Adriana Lima'nın bıyıkları diye.

Türk kızları gezse bıyıklı demedikleri kalmaz ama adrıana gezınce laf yok :))
ben begenmıyorum bu kadını ya begenemedım gıttı ..

Bu arada eklenen butun resımlerdekı saçlar super napıyorlarda boyle uzuyor anlamadım gıttı 1 yıldır saç uzatmaya calısıom uzamıo yaaaa

adriana her zaman bıyıklı dolaşmıyor çıktığı zamanlardan biri o saç uzaması biraz kişinin yapısıyla ilgili ama desteklemek hızlandırır yılan yağı çok etkili mesela.

saç ekletmeye gerek yok boyamak yeter zaten ama bu rengi taşımak var yakıştırmak var hakkını vermek var onuda herkes yapamaz bana göre

yüzde doksanının saçı ekli olduğundan öyle dedimm

ama çoğu insan kendi saçları sanıyo anlamıyorumm iki dakkada uzatıp iki dakkada başka şekillere giriyo..

ya da aslında olmadığı kadar gür..tülin şahin bile gür dursun diye aralara saç ekletmiş hayal kırıklığına uğradımm:26::26::26:

sanki kendileri emek harcayıp uzatıyo!

canım benim bir arkadasım var mesela hiç saçı yok bana göre yani benimkilerin dörtte biri kadar anca var ve kız bu yüzden bunalıma giriyor üstelik saçları daha gür olsun diye kazıtmışlardı bile küçükken ama olmayınca olmuyor emekle pek ilgisi yok yani kendini iyi hissedicekse ve taşıyabilicekse yaptırmalı bence

Ben de begenmiyorum, cok cocuksu geliyor bana kadinsi degil.
Benim saclarim da en az onlarinki kadar harika. Herhangi birsey yapmaya gerek yok yapiyla alakali, ama onlar ünlü, bir seyler yapiyorlardir büyük ihtimal.

saçları kaynak ama peteğin saçlarına bayılıyorum kadın taşıyor

fazla resim bulamadım idare edin.

Son düzenleme:
tamam hepsinin saçı harıka ama o kadar bakımdan sonra fönden bılmem neden sonra banyodan cıkıp normal kurutsunlar saçlarını gene boyle durcak mı ,belkı ıstısnalar vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…