- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuşmalarından agresiflik seziyorum nedense kızarak konuşuyormuşsun gibi geliyor bana, seni tabiki anlıyoruz ama anladım ki sen bizi anlamamışsın canım...
Mükemmel olmama ramak kalmıştı ki bu yazıyı gördüm.
Mükemmellik kadının saçını süpürge etmesi ise asla mükemmel olamam...:1closedeyes:
Bizim örf ve adetlerimizde hizmet temel esastır.Gelin eşine,çocuklarına,eşinin ailesine,eşinin arkadaşlarına hizmet edip,en iyi şekilde ağırlamalıdır.Bu tür kalıplaşmış düşünceler olduğu sürece asla da mükemmel olamam.
Yapı ve yetiştirilme şekli ile ,elini sıcak sudan soğuk suya sokmamış biriyim.Eşim de bunu biliyor.Bünyem de zayıf.Hemen yıkılıyorum.Öyle çeşit çeşit yemekleri bırakın bir çeşit yapsam yeter.Eşim de benden bu konuda bir şey beklemiyor.Misafiri gelirse de dışarda ağırlıyoruz.Kadını işçi gözüyle görenlere acayip derecede sinir oluyorum.
Bana hizmet ve ev işi demesinler de ne derlerse desinler.Ben işe gitmeyi,para kazanmayı seviyorum.Misafirlere itaat eden biri olamam.Varsın bir şey bilmiyor,evinde yemek yapmıyor,evinin işini kadına yaptırıyorşar ,desinler.Hiç tınlamam.Bu vücud,ruh,ev düzeni benim.Kimseye ''a'' demek düşmez.Derse de kimseyi hayatıma karıştırmam.
Kimsenin arkasından konuşmayan,kimsenin kuyusunu kazmayan,başkalarının düzenini yargılamayan kadın benim gözümde mükemmeldir zaten.Ona buna hizmet etmekle kimse mükemmel olmaz.O hizmeti bekleyenlerin kendi acizliğidir.:jeyyar:
söylediklerine aynen katılıyorum ama şu cümleye koptum yaaaEn iyisi Füsfüs'ün dediği gibi herşeyi birlikte yapmak... En ideali bu amaaa kadında çalışıyorsa, kadın çalışmıyorsa evdeki işlerin % 70 yada 80 i kadına bakar, eğri oturup doğru konuşalım.
Gurbaa diyor ya erkek erkekliğini bilecek kadın kadınlığını bu durum kadın çalışmıyorsa geçerli, çünkü kadın dışarıdayken erkek gibi çalışıp para getiriyorsa, erkekde evindeyken kadın gibi çalışıp ortak bir hayatı yaşamalılar. bunda gocunacak etraftan utanacak bişey yok.. ha insanlar balkonda çamaşır asan adamı görünce kınayabilirler ama bu onların düşüncesizliği olur, kadın işe giderken aynı insanlar kınıyor mu acaba.
Songül de ailesine değer veren zaten içten gelerek yapar diyor ya(aşağı yukarı bu anlama gelen bişey yazmıştı)("aile hayatında; mükemmel olmak zorundasınız eğer o aileyi
aileniz olarak benimsemişseniz")..., bu da değer vermenin bir ölçüsü değil ya, kiminin bünyesine fazla geliyor, alışmamışım iş yapmayı sevmiyorum, yani öyle çok yapamıyorum yada bazen yemek yapmak zorunda gibi hissetmek beni alın öldürün huzura ereyim gibi bir his bırakıyor bende.. Bu eşime az değer verdiğim anlamına gelmiyor. Belki bebişim doğunca farklı hissederim ama sanki benim bünyem bunu kaldıramıyor.
Evime gelin bakın şu anda girilecek tamamen toplu bir oda göremezsiniz... Ha öyle çok dağınık değil ama kapı çalsa ya açmam (utaniyiiiim) ya da hemen koşturup ortadaki bikaç şeyi kaldırmam lazım gelir.
böyle bişey iste. Bu benim seçimim değil feleğin tokadını yemişim bir kerelaelaelaelaelae, uyuşuk eşşeklere benzetiyorum bazen kendimimirmirmirmir..