ben mükemmel kadınım :çok üzgünüm:
belki biraz iddialı ama gerçekten mükemmelim nasılmı anlatayım isterseniz

eşimle 20 li yaşların çok başlarında evlendik ikimizde çocuk sayılırdık daha helede erkeğin kadınlara oranla çokdaha geç olgunlaştığını düşünürseniz az çok tahmin edebilirsiniz içinde bulunduğum durumu

ilk oğlum peşisıra kızım doğdu
23 yaşında iki çocuk annesi olmuştum bile çoktan :1no2:
ve mükemmel olmayı çok seven mizacım hemenmükemmellik kostümünü giydiriverdi bana a.s
önce çocuklarlarla başladı mükemmellik tüm sağlık kitapları kurcalandı her türlü kitap okundu
ufak çaplı bir doktor oldum sayelerinde tek diplomam eksik kaldı çocuk doktorluğunda
evde harika bir anne oldum eş oldum
nasılda güzeldi minik minik kilotları ütülemesi iç çamaşırlarını kitap gibi dolaplara dizmesi
e gençtik tabi o yıllarda ,
aman mikrop kapmasınlardı gaye miz a.s
aman düzgün gıda alsınlar sabah yumurta yerlerse öğleyin köfte akşama sebze yesinler
güçlü kuvvetli boylu poslu olacaklarya :1rolleyes:
sonra okul yılları geldi çattı şiirler ezberledik şarkılar söyledik birlikte
matematik okuduk tarih yazılılarına çalıştık tüm gün
ne mi oldu ikiside harika bir temel aldı anadolu liseli oldular
eşim gayet memnun hayatından herşey yolunda tabiii işliyor tik tak saat gibi tik tak tik takkk.............
nihayet oğlumun öss zamanı geldi oks kabusundan sonra
istediği bölümü iki yıl hazırlık yaparak ikinci yılda kazandı
oğluşum şimdi mektebi mülkiyeli oldu ankara ünüversitesinde okuyor annesi onunla nasıl gurur duyuyor bir bilseniz :asigim:
kızımda hemen ardından maratona katıldı diyorki hukuk okuyacam
özel dersleri saatlerine kadar anne ayarlıyor olurlar tabii
onlar ders çalışırken gece ikilere kadar başlarını bekleyip çay kek kahveler yapar olurlar tabi a.s
bu arada sesi çıkmayan eşimde ara ara sorun çıkarmaya başladı yaşlanıyomu ne :1no2:
annem yaşlandı kayınvalidem yaşlandı kayın pederim babam yaşlandı
hepsi sırayamı girmişlerdi bunlar çocukları büyütürken hiç farketmemişim yaşlandıklarını
eşim diyorkiii
ohooo onlarında üstesinden gelirsin sen a.s
ne varki bunda sen neleri başarmıyosun
geliyorum da yada geldiğimi sanıyodum senağlama
işler tersine dönmeye başladı arkadaşlar
büyüklerin dördü birden hasta herkes benim evimde benim gözetimimde yatmak istiyor iyileşmek istiyor
onları istirahat ettirmemi istiyor senağlama
ve artık dilber hala gibi tıkandım haaaaaa
gücüm yetmiyor
psikolojik ilaçlarla duruyorum ayakta tüm vücuduma ağrılar giriyor sebebi nedeni belli olmıyan ağrılar
bu hastalığa tıp dilinde fibromiyalji deniyor senağlama
eşime anlatıyorum anlamıyor kızıma anlatıyorum dinlemiyor oğlum uzaklarda nerden bilecek annesinin ne durumda olduğunu zaten arasıra hafa sonları geliyor bir valiz kirli ve gelmeden önce verdiği koca bir yemek listesiyle a.s
yaşlılar hele hiç anlamıyor
ben 40 yaşında çok yaşlanmışım arkadaşlar haberim yok
inanın öyle çok yazacak şey varki kısa kısa notlar düştüm hayatım dan sizlere
varın gerisini siz düşünün gayrı
mükemmel oldum da ne oldu kafamçokkarıştı