mükemmel dediğim birkaç film:)

aslijann

az kaldı evimize<3
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
586
13
318
İstanbul
kızlar sizlere izlediğim ve mükemmel bulduğum birkaç film yazayım sizlerin de izlemenizi tavsiye ederim:)
HACHİKO
LEON
ORPHAN
YAŞAM KODU (SOURCE CODE)
UÇURTMA AVCISI (kitabını da okudum mükemmeldi)

bunları izleyen varsa konuşmak isterim filmler hakkında:68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

kızlar sizlere izlediğim ve mükemmel bulduğum birkaç film yazayım sizlerin de izlemenizi tavsiye ederim:)
hachiko
leon
orphan
yaşam kodu (source code)
uçurtma avcısı (kitabını da okudum mükemmeldi)

bunları izleyen varsa konuşmak isterim filmler hakkında:68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68::68:

hachiko
leon
orphan
:128::128:

film izlemeyi seven bayanlara bende bi kaç tavsiyede bulunayımm o haldeee :21:
koku (kesinlikle izlenmesi gereken,şiddetle tavsiye ettiğim çooook ilginç fantastik bir film)
ada (biraz eskiii amaa insanı düşündüren ilginç bir bilim kurgu filmii)
yaşamdan sonra (buda kesinlikleee izlenmesi gereken bir film.. hem fantastik hem gerilimm hemde bilim kurguu hepsii bi arada ve gercekten ilginç)
kagıt (buda oldukca yeni bir film.. biraz siyaset içeriklii,oldukca güzel)

sölemeden gecemicem eger bu 5 filmden birinii izlicekseniz eeen önce kokuyu sonra yaşamdan sonrayı izleyin.. benim şimdiye kadar eeen çok etkilendiğim bu 2 film..

Tim Burton muhteşem bir yönetmen. Sıradışı.Tüm filmlerini defalarc kez izleyebilirim.

[Alis Harikalar Diyarında]

[Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi]

[Charlie'nin Çikolata Fabrikası]

[Ölü Gelin]

[Büyük Balık]

[Hayalet Süvari]

[Makas Eller]

[Batman]

[Beter Böcek]

hepsi çooook güzel. bir de Johnny Depp faktörü çok önemli tabii :69:

gookce0330 dediğin filmleri hemen listeme alıyorum.hiçbirini de izlememişim:D bu işe sevindim:)
bu arada kimliksiz -the unknown u da izledim.güzel buldum filmi.mükemmel değil ama güzel :68::68::68::68:

haftasonu hayvan bakıcısını izledim pırttt yani.sadece hoştu umduğum kadar güzel değildi.
film isimlerini not aldım bende izleyeceğim.
animasyon olarak yukarı bak
ve komadi olarak felekten bir gece aklımda kalanlar

Kızlar merhaba,

Size iki tane daha film yazayım hayran kaldım bunlara :16::16::16::16::16:

*My Name İs Khan (mutlaka mutlaka mutlaka izleyin kızlar..)
*Black (2005 yapımı)

Bunlar Hint Filmi ama ingilizce- inanın bana bu zamana kadar izlemediğiniz için çok üzüleceksiniz:(((((((

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

size iki tane daha film yazayım hayran kaldım bunlara :16::16::16::16::16:

*my name is khan (mutlaka mutlaka mutlaka izleyin kızlar..)
*black (2005 yapımı)

bunlar hint filmi ama ingilizce- inanın bana bu zamana kadar izlemediğiniz için çok üzüleceksiniz:(((((((

ben de hint filmlerini çok severim ikisini de izledim..süperler...
Ozaman mükemmel bi hint filmi söylüyorum sıkı durun: 3 idiots.....
Mutlaka izleyin pişman olmazsınız..hint filmerine önyargı ile bakanlar için de bi başlangıç olabilir.

zamana karşı,39.dosya,çınar ağacı,şeytanın oteli 1-2,koğuş,özgürlük yolu,ölümcül deney serisi...... hatırlayabildiklerim bunlar

"boş ev" çok az diyalogu var başrollerdekiler hiç konuşmuyor ama çok derin bir film
"milyoner" filmi çok hoş
"the turist" angelina ile jonny deph in
"esaretin bedeli" harika
ve çok eski bi film hatta belki bulamazsınız cd sini ama mükemmel "rüzgar gibi geçti"

(Aamir Khan'ın bütün filmleri harikadır. Özellikle 3 Idiots, Taare Zameen Par ( her çocuk özeldir ), Fanaa

Kızlar şimdi kapattım ve taze taze yazayım mutlaka izleyin derim.

Changeling-Sahtekar

Adı biraz farklı bir film çağrışımı yapıyo ama inanın her annenin veya her insanın izlemesi gereken bir film.Başrolde Angelina Jolie var.
Bir de gerçekten yaşanmış bir olayı anlatması insanı daha da derinden etkileyen yönü.Kapatır kapatmaz Christine Collins'in hayatını araştırdım.Herşey gerçekten olmuş:53::53:
Gözyaşlarım hala yüzümde:14::14::14::14::14::14::14:

Mutlaka izleyin:43::43::43::43::43::43::43::43:

Orphanı bende şiddetle tavsiye ederim :) Gerilim sevenler şüphesiz seyretmeliler.
Leon zaten baş yapıt mükemmel bir dram (macera gibi gözüksede konusu çok derin)
Makas Eller hoşuma gitmedi yarıda bıraktım sıktı beni, ilginç bir flim olmasına ragmen agır bir flim
Ben size son izledigim SİYAHLI KADIN ı tavsiye ediyorum. Harry potterın başrol oynadığı son filimi , yine gerilim sevenler için :34:
Shiribazın çırağıda benim adamın tavsiyesiyle seyretdigim ve keyifli akıcı güzel bir flim :)

Orphanı bende şiddetle tavsiye ederim :) Gerilim sevenler şüphesiz seyretmeliler.
Leon zaten baş yapıt mükemmel bir dram (macera gibi gözüksede konusu çok derin)
Makas Eller hoşuma gitmedi yarıda bıraktım sıktı beni, ilginç bir flim olmasına ragmen agır bir flim
Ben size son izledigim SİYAHLI KADIN ı tavsiye ediyorum. Harry potterın başrol oynadığı son filimi , yine gerilim sevenler için :34:
Shiribazın çırağıda benim adamın tavsiyesiyle seyretdigim ve keyifli akıcı güzel bir flim :)

Sihirbazın çırağını listeme aldım canım en yakın zamanda izliyorum:)

Bu arada Frekans'ı da izlemişmiydiniz? Çok değişik konulu ve güzel bir film:) Babamın önemini anladım:43::43::43::43::43:

Şimdi Siyahlı kadını izledim kapadım ve ayağımı yere koyamıyorum :26::26::26::26::26::26::26::26::26:
tırstım:30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30:
Fena bir gerilim

Siyah kuğu filmini tavsiye ederim kızlar.çok değişik bir akışı var.oyunculuk süper zaten oscarlı.

Kızlar merhaba,

Size iki tane daha film yazayım hayran kaldım bunlara :16::16::16::16::16:

*My Name İs Khan (mutlaka mutlaka mutlaka izleyin kızlar..)
*Black (2005 yapımı)

Bunlar Hint Filmi ama ingilizce- inanın bana bu zamana kadar izlemediğiniz için çok üzüleceksiniz:(((((((

yazdıgınız fılmler en sevdıklerımden kal ho na ho kesınlıkle benımde tavsıyem agla agla bıttım bu fılmde :)))

bende hınd fılmı hastasıyım ızlemedıgım cok az fılm vardır herhalde my name ıs khan oyuncuları favorım ama turkce dublaj degıl genelde orgınal dılde alt yazılı ızlerım turkcede bu fılmı actım 5 dakıka bıle ızlıyemedım konusmaları sıır gıbı yapmıslar sevdıgım oyuncuları kendı seslerınde ızlemeyı sevıyorum :)))

Back