kızlar arkası kurdeleli olan dantelli gelinliği ço begendim ama onun tarlatan ile dhaa kabarık halini istiyorum:)[/QUOTE
Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş, yinede yazmak istedim.Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun diyorum. Allah içine sindirsin. Benimde düğünüm Eylül'de aynı gelinlikten diktireceğim. Siparişi şubat ayında verdim ama Temmuz'da ilk provam. Çok aradım, herkesten farklı olsun, bambaşka bir gelinlik olsun diye. Bunu çok beğendim ilk gördüğümde ve farklı geldi. Her zaman zarif ve bir o kadar da gösterişli parçaları seçmeye özen gösteririm. Gelinlikçim iyi dikişleri falan güzel ama yinede ya aynısı olmazsa diye korkuyorum. Sen kabarık yaptıracakmışsın gerçi, benim ki resimdeki gibi sadece kolları olmayacak. Yine düşük omuzlu. Dantel falan hepsi aynısını bulduk. Merak ettiğim ilk diktirdiğin model buna yakın demişsin, aynı şekilde içi dar, üstü seyyar olan bir model miydi? Çünkü modelin üstünde farklı duruyor mutlaka.. dikilince üstümde nasıl duracak çok merak ediyorum. Benimde boyum uzun 1.73 topukluyla 1.80 ama güzel olmazsa diye o kadar korkuyorum ki... Eğer diktirdiysen resimlerini benimle paylaşabilirsen çok sevinirim. :)