• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Mükemmel bir model diktireceğim yorumlar:)

chibi_chibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
1.563
1.053
133
kızlar arkası kurdeleli olan dantelli gelinliği ço begendim ama onun tarlatan ile dhaa kabarık halini istiyorum:)

Eklentiler

• $zuhair-murad-2012-wedding-dresses-siv.jpg
    $zuhair-murad-2012-wedding-dresses-siv.jpg
    26,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $zuhair-murad-bridal-2012-5.jpg
    $zuhair-murad-bridal-2012-5.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 172
gerçekten çok hoşmuş.. bence daha kabarık olmamalı böylesi güzel.. ama tercih ben fazla kabarık sevmiyorum. inşallah gönlüne göre olur..

Model çok güzel, lakin o kadar çok dantel yer ki... 12-15 metre gider bu gelinliğe. Hakkıyla dikebilmeleri için 4-5bin tl bütçe gerektirir. Yoksa yüzeysel bir benzerlik olur malesef... Kordoneli Fransız kupon danteli kullanmaları lazım, geniş suyu olan bir desen olmalı.

gelinlik böyle çok güzel kabarık haliylede muhteşem olur :) :nazar:

Evet dantelin çok gideceği belli:))) iç kısmını saten yaptıracağım dantel sadece dışında olacak, kurdelesi ve içi saten olacak, bunu da başka bi modelde görmüştüm :) bakalım yarın fiyat alacağım paylaşırım sizlerle,

normalde bu gelinliğin benzerini diktirmek istemiştim ama gelinlikçi yapamadı, zaman ve para kaybı oldu bana, bu kez inşallah sorunsuz atlatırımm=)

Hepsi güzel ama ilk modeli çok beğendim su gibi :16:
Hatta arşivledim ;)
İleri de sanırım bende tasarlayarak diktireceğim, bir arkadaşımın annesinin moda evi var.
İnş. istediğin gibi olur, bitmiş resimlerini de bekliyoruz. :34:

Son düzenleme:
teşekküüür ederiim, araştırmaya devam evlilik öncesi çook zor çoook herşey ama eglenceli:)

teşekküüür ederiim, araştırmaya devam evlilik öncesi çook zor çoook herşey ama eglenceli:)

Çok araştırmak lazım, benim arkadaşım görümcesinin gelinliğini aldığı yere gitmiş, kınaya 1 gün var gelinlik ortada yok, bizzat baktık ev gibi bir yer hem atölye hemde ev gibi kullanıyor kadın, her yer iğne, boncuk, kumaş. Kadın da orta yaşlı, gözlerim görmüyor tansiyonum çıktı diye dert yanıyor bir de.

Dedik kesin yetişmeyecek.. :50:
Allahın sevgili kuluymş düğün sabahı sorunsuz teslim aldık neyse ki.

Son düzenleme:
gelinlik çok hoş
yalnız ben böyle modellerin hazır alınmadığı sürece aynısını diktirmenin pek mümkün olduğunu düşünmüyorum...
umarım diktirebilirsiniz..

canm benim birebir aynısı olmayacak zaten:) ortası saten olacak ve içinde geniş bir tarlatan olacak danteli de az büzgülü olacak arkası uzun olacak, bunun çok benzerini daha önce diktirdim ama bazı sorunlardan dolayı gelinliği teslim alamadım:(

kızlar arkası kurdeleli olan dantelli gelinliği ço begendim ama onun tarlatan ile dhaa kabarık halini istiyorum:)[/QUOTE

Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş, yinede yazmak istedim.Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun diyorum. Allah içine sindirsin. Benimde düğünüm Eylül'de aynı gelinlikten diktireceğim. Siparişi şubat ayında verdim ama Temmuz'da ilk provam. Çok aradım, herkesten farklı olsun, bambaşka bir gelinlik olsun diye. Bunu çok beğendim ilk gördüğümde ve farklı geldi. Her zaman zarif ve bir o kadar da gösterişli parçaları seçmeye özen gösteririm. Gelinlikçim iyi dikişleri falan güzel ama yinede ya aynısı olmazsa diye korkuyorum. Sen kabarık yaptıracakmışsın gerçi, benim ki resimdeki gibi sadece kolları olmayacak. Yine düşük omuzlu. Dantel falan hepsi aynısını bulduk. Merak ettiğim ilk diktirdiğin model buna yakın demişsin, aynı şekilde içi dar, üstü seyyar olan bir model miydi? Çünkü modelin üstünde farklı duruyor mutlaka.. dikilince üstümde nasıl duracak çok merak ediyorum. Benimde boyum uzun 1.73 topukluyla 1.80 ama güzel olmazsa diye o kadar korkuyorum ki... Eğer diktirdiysen resimlerini benimle paylaşabilirsen çok sevinirim. :)

Back