Mükemmel bir Doktor Mükemmel Bir Normal Doğum Hoşgeldin Masall

41 bin kere maşallah size :) çok şeker bir kızın var.Allahım bize de senin gibi kolay güzel bir normal doğum nasip eylesin inşallah

Allah nazardan saklasın.
Çok güzel bir bebek maaşallah ona.

İnsan normal doğumu okurken bile kasılıyor çok zor bir şey aman Allah tüm hamilelere güç kuvvet versin.
Güle güle büyütün Masal'ınızı

merhabalar,hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz çok güzel sizlere bağışlasın Rabbim.benimde kızım 1,5 yaşında onunda ismi masal,ada masal:)ama biz ikisinide kullanıyoruz,isminiz de çok güzel.ben başta hiç beğenmemiştim ablam çok istemişti kıramadık onuda.doğumunuzda aynı benimki gibi olmuş,gennç anne olmanın en güzel avantajıda böyle kolay doğum yapabilmek işte.bu arada benim eşimde malatyalı:))

çokk teşekkürlerrrrr

çok teşekkür ederimmm. biz masal ismini daha hamile değilken karar vermiştik eşim çok istiyordu masalnur okuttuk ismini evet hep genç anne olmak istedm çokkk memnunum iiyiki olmuşum çok şükürr bu arada özel mesj gönderemedim doktorumm gaziosmanpaşa özel şafak hastahanesi murat bey

ah cnm benim ya inan bakıp bakıp iç çekiyorum tab baktıkça maşallah diyorum Allah'ım nazarlardan korusun sizi bende erken anne olmak isteyenlerdenim.

allahım ne tatlı bi çocuk maşallah. allah analı babalı büyütsün. benimde 96 günlük bi bebeğim var dediğin gibi hala rüyadayım. dünyanın en tatlı varlıkları onlar..

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin. Çok tatlı bir kız maşallah, allah nazarlardan korusun. Doğumuma 3 ay var bende sabırsızlıkla minik kızımı kucağıma almayı bekliyorum...umarım bende senin gibi güzel bir doğum yaparım

öncelikle kızına kocamaaannn maşallah.... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....
Allah ım tez zamanda bu duyguları bana ve bütün bebiş isteyenlere yaşatsın.... amin

cnm sın yaa bak bu yorumun bana destek oldu...murat önal bey benım doktorum dedıgın gıbı cok ılgılı bı doktor ıns normal dogum yapıcam ıns da kolay gecer...suan 35 haftamıza gırdık sabırsızlıkla oğluşumu beklıorum:))

allah nazarlardan korusun kızını çok tatlı maşallah canım.. inşallah bende kolay doğum yapabilirim zaman yaklaştıkça korku heyecan artıyo

çokkkkk iyi bi kararr mükemmel bi doktorrr olurda ikincibebeğim olursaa inşallah yine murat beyde doğum yaparım

çokkkkk iyi bi kararr mükemmel bi doktorrr olurda ikincibebeğim olursaa inşallah yine murat beyde doğum yaparım

evt cok haklısın cok ıyı nıyetlı herkese bu sekılde davranabılmek her dr un harcı degıl...ben daha hamıle olmazken gıttıgımde dr doguma cıktı demıslerdı bız de ablamla dr u bekledık murat by dogumdan cıkmıs gulumsuyordu sankı yakınını dogum ettırmıs gıbıydı o an dedım kı abla ben bu dr da dogum yapmalıyım dedım..
normal dogumdan tırsmıyor degılım fakat dr uma guvenıyorum Allah ondan razı olsun gun gelıyor ınsanın her halı oluyor moralınızde bozuk olabılıyor bız ınsanlar böyleyız helede dr ların ısı daha zor her gun nelerle karsılasıyorlar ama murat bey hep gulumsuyor..

iştee sizeee masal hanımdann yeni bir fotoooo :))) o artık 7 aylıkk

Eki Görüntüle 405280

maşşallah bebısıne buyutmuşsun bıle cnm..ahhh bende bı kucagıma alsam mıncıklasam poposunu ısırsam bebış başka bısey gercekten Allah ım herkese nasıp etsın herkes annelık duygusunu yasasın..Allah ıns banada nasıp kısmet etsın yavrusumu saglıklı bısekılde kucagıma alıyım ınş...

aynen canım sana katılıyorum murat bey gib bir doktor zor bulunur ben doğumdan iki gün önce gittiğimde yeni doğm yapmış bir bayanla karşılaştım normal doğum yaparken bebek inmediği için son dk sezeryana almış murat bey ve bunu aileye söylerken gözleri dolu doluymuş ağlayacak gibi olunca ailesi biz size güveniyoruz murat bey demiş allah ondan razı olsun doğumda çok kaprisimi nazımı çekti çok zor bi hastaydım ben allah bin kere razı olsun inşallah sende kavuşursun yavrunaa

işini seven bırı her zaman başarılı olur bu arada allah tan dılegım herkes böylesı ısını seven bır dr rastlar sonucta dr lara guvenıp canımızı emanet edıoruz ınşş cnm suan ıkı haftam kaldı oğluşuma kavusmama ıns annesını bekletmezde cabucacık koklaşırız yavruşumla...
saol ıyı dıleklerın ıcın cnm

bende buraya dogum hıkayemı yazmak ıcın sabırsızlanıyorum dogumdan sonra yazıcam ıns takıp edersen okursan sevınırım :))
gecen cmtsı dr daydık 2850 gr 49 cm olmuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…