Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen katılıyorum,yukarda ayrıntılı şekilde anlattım ama malesef kimsenin gerçeklerle ilgilenmekle
alakası yok,kulaktan dolma klişe bilgilerle aynı şeyleri tekrar edip duruyolar,
Neyse herkes istediğine inansın,isteyen izler istemeyen izlemez,özgür bir forum burası,biz ancak
yorumumuzu yaparız,herkes katılmak zorunda değil zaten...
senin araştırdıklarının kati ve kesin olduğu ne derece doğru? Senin yerine gerçekten tarihi iyice araştırmış sağlam kaynakları okumuş birkaç tarih profesörünün forumda olup yazı yazan arkadaşları eleştirmesini hatalarını düzeltmelerini tercih ederim. Kimsenin yaptıgı yorumu o şekilde eleştiremezsin. herkes zaten hemen hemen aynı noktaya gelmiş eleştirirken.. bu şekilde yorum yapmak yerine, benim okuduklarım bu şekildeydi benim görüşüm bu yönde diyebilirsin..
Padişahlarımızın zevke sefaya gösterişe içkiye aleme kadına düşkün olduklarını hepimiz biliyoruz... Bunu saklamak gizlemek ört bas etmeye çalışmakta mantıksız... yada onları cici bici insan görmeye çalışmakta saçma.. onlar savaştılar nam saldılar dünyaya hükmettiler... Lale devrini unuttunuzmu? Yada 1. ibrahimin sakalına inci dizdirdiğini? Bunlar oldu... Gösterişli ve abartılı yaşamayı seviyorlardı.. ... Gidip ruslarla evlendi birçoğu...
:18::18::18::18::18:
gayet keyifli olucak rahat ol edicim
hiç sanmıom balım
çok kişi bu gidişle uyarı ceza alcak:84:
baksana dizi başlamadan tartışmalar başladı:26:
sultan sülüman dedi ya
çok güzel kız ben çok beğendim
o cariyelerden olan bi kız var ya onlara emir veren
o kızın da kanı ısındı memleketlisi herhalde