Arkadaşlar evet osmanlıda harem de vardı cinsellik de vardı. Ki bana göre harem osmanlının ayıbıdır.
Ama o zaman gelenekler öyleymiş, öyle yaşanmış. Bunu tartışamam şimdi.
Ama Osmanlı'da bütün dönemleri koy bi kenara. Kanuni dönemi bambaşkadır. Kanuni padişahlar arasında bambaşka yerdedir. Pek girmek istemiyorum oralara.
Sadece seks kadın olmaz yani !
Bu dizinin çekilceğini öğrendiğimde umarım güzel bir proje olur dedim.
Ama Tims yapım tarafından yapılcağını öğrendiğimde zaten gelcek şeyi biliyordum.
Tims yapım bu ! Melekler Korusun dizisiyle dini aşağılayan bir yapım şirketi. Kavak Yelleri'nde sapıtan bir yapım şirketi.İnanın KY oyuncuları bıkmış diziden. Biz senaryoyu yumuşatarak oynuyoruz diyorlar. O derece sapıtan bir yapım şirketi.
Ben bu diziyi izleyeceğim. Sadece ne kadar abartılacak merak ettiğim için.
Bu diziden benim birşey öğrenme beklentim yok. Dizilerden dönem öğrenilmez zaten arkadaşlar. Bişeyler görülür ama öğrenilmez.
Bu diziyi bazı oyuncularının performansını görmek için izlicem ben. Ve de ne derece çarpıtılacak onu görmek için.
Beğenmeyen izlemesin demenin mantığı bu dizide yok arkadaşlar !
Çünkü tarihi çarpıtmak çok kötü şeylere sebep olabilir.
ÖBGZK den bahsetmiş bir arkadaş kusura bakmasın ama ikisi aynı şey değil.
Okumayan, dizi kültürüyle büyüyen bir insan Kanuni'yi seferlerinden çok seks düşkünü olarak hatırlayacaksa eğer evet bu yapım şirketinin AYIBIDIR !!!
Ve buna göz yummaktansa tepkiyi ortaya koymak yapılabilecek en güzel davranıştır. Tepkimizi ortaya koyalım ki dizide işlenen konular daha da abartılmasın.