Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hala o kaşıkçı gibi olan yüzükte kaldım
Koskoca Osmanlı padişahının erkek çocuk doğurmuş karısı padişaha SİZ diye hitap eder,aralarındaki
kaç yıllık aşk,sevgi varken, o kadar saygılı seviyeli davranır,ama iki günlük cariye sülüman sülüman
deyip karşısında şaklabanlık yapar ayılır bayılır bi de koskoca padişah ayağına kadar gider bunu
görmeye,tam anlamıyla saçmalık olmuş,oha dedim yani iki gece iki gündüz koskoca cihan padişahı bi
cariyeyle vakit geçirecek,çüşşş yani hangi adamakıllı insan bunu yapar,kurguysa da bu kadar mı
abartılır yani,hem Hürrem padişahın karısına terbiyesizlik ediyo ve bunu bilmeden öğrenmek dahi
istemeden padişah çıkartıyo zindandan,burası da çok anlamsız olmuş.
Kıyafetler ve sahneler tıpatıp aynı Tudors dizisinin ikizi,hatta Kanuninin yatak odasındaki
hareketleri,elini arkasına alıp duruşu bile aynı bu kadar mı çalıntı yapılır ,bari biraz orjinal yapın
yapıyosanız de mi!
O yüzüğü de kesinlikle Hürrem haketmedi,Mahidevranın hakkıydı o,o da olmadı Kanunicim...
Mustafayı kucağını alıp şakadan tez kellesi vurula falan dediği yerde de müziği farkettiyseniz ilerde
gerçek olacağını işaret ediyodu,orası tamam beğendim.bu matrak oyunu mudur nedir o sahne de idare
ederdi.Annesini o şekilde azarlaması da çok anlamsızdı,padişahlar annelerine hürmette kusur etmezdi
kesinlikle azarlamayı bırak yani.Ama gerçekten bi padişahın böyle kadın düşkünü gibi gösterilmesi
gerçekten çok çok saçma olmuş,Hürrem gerçekten iyi oynuyor ama Kanuni için aynı şeyi
söyleyemicem,biraz daha haşmetli kudretli olması şart,oyuncu daha çok çalışmalı diye düşünüyorum...
Hürreme bak seeen:82:
Uyarıyı da almış Muhteşem Yüzyıl, bundan sonra haremi, içkiyi zor gürürüz. Sanki tarihte bunlar yok, sütten çıkma ak kaşık padişahlar.
Padişahım çok yaşa
kanuniii
gül gibi hatunun varken ne seversin elin rus gavurunu
hiç sevmedim hüüüremi
Burdan şunu çıkarıyoruz arkadaşlar, bir erkeğin gönlünü fethetmek için, oynak olacaksın, güzel raks edeceksin, adamı yer gibi bakacaksın. Amaca giden her yol mübah değilmi zaten
Ne hırs varmış Alex'te bea. Köle olduğuna bakmıyor, kafa tutuyor koskoca Mahidevrana.
Padişah bu, boru değil, sanki kırk yıllık sevgili gibi oynaşmalar, gülmeler eğlenmeler, hemde koskoca Kanuni'nin huzurunda. Mahidevran yanlış yapmadıki, eleştirmişiz burda ama, Alex pek bir oynak çıktı yeri göğü inleten Kanuni karşısında. Ne haddine kölelerin böyle davranması, peeehh[/QUOT
eee öyle olmasa hürrem olamazdı....
Tee o dönemden başlamış Rus kadınlarına ilgisi erkeklerin. Köküne kibrit suyu [/QUOT
haklısın tatlım ruslar türk erkeklerin gönlünde taht sahibi.. yine bir gün izliyorum bir güncel programı.. rus bir iş kadını konuk türkiyeye yerleşmiş.. kadınn dio ki biz rus kadınları her an her seye hazırız.. siz türk kadınları yavas ve üşengecsiniz.. durdum düşündüm karı hakkatten biliyo.. bizim kadınlar üşengec... uyusuk.. oynaklıksa yavas yavas işliyo içlerine :)))