- 4 Kasım 2008
- 7.058
- 21
- 40
Ben böyle bi görev vermedim :26:
Lütfen üstüme gelme, bari suçuma ortak ol Zaten vicdan azabı çekiyorum burda..Ancak topu size atarak rahatlayabilirim :86::86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle bi görev vermedim :26:
Lütfen üstüme gelme, bari suçuma ortak ol Zaten vicdan azabı çekiyorum burda..Ancak topu size atarak rahatlayabilirim :86::86:
Hadi ordan varmış demek ki içinde bi şeyler Biz öpmedik de sen niye öptün
:96::96:
Beni kurban seçtiniz, bu mühim görevi bana verdiniz
Sen zibini gör pargalıyı yakalarsa göyneğinden çekip adddalara götürcekkk
Sen zibini gör pargalıyı yakalarsa göyneğinden çekip adddalara götürcekkk
Heee bak yazdım bunu kenara, yarın bigün sen de öpersin, ben de seni savunmam o zamanÜzgünüm çok büyük bi günah işledin artık Ben bu günaha ortak olamam
Zibin zaten azelyayı duymasın
Zaten hep o zibinle meg kafama soktu Göynekli pargalı, bronz pargalı, edeleli pargalı diye diye
Heee bak yazdım bunu kenara, yarın bigün sen de öpersin, ben de seni savunmam o zaman
Zaten hep o zibinle meg kafama soktu Göynekli pargalı, bronz pargalı, edeleli pargalı diye diye
Heee bak yazdım bunu kenara, yarın bigün sen de öpersin, ben de seni savunmam o zaman
At topuu biz yakalarızzzzz
Ayyy valla savaş çıkar burdaaa
Aman savunma zaten nerde o günler
iyiyim ablacım sağol, sen nasılsın?? valla buluşma fotolarımza bakıyorum da bazen, ank ablamla senin mapıs fotonuza bakınca bi gülme alıyo beni çok şekersiniz ya
bende iyiyim canım,ne güzel bir gün geçirdik o gün.mapıstan yeni çıkınca zor alıştık günlük
hayatabende bakıp gülüyorumşeker olan sizlersiniz canımcım
Abla ziyaretçilerden bunu okuyan seni gerçekten mapıstan çıktın sanacak
ne onca hayaali biz kurduk sen öptünmüal saaZaten hep o zibinle meg kafama soktu Göynekli pargalı, bronz pargalı, edeleli pargalı diye diye
üfff vahşi vahşii
Haaaa senin haberin yok tabiii bide baksırlı pargalı varrr şölee ayucuklu tazmanyalı olcekkk baksırda benden olduuuu azcuk hayal gücümüzü çalıştırdıkkk
Savaş mııııı :18::18::18::18:Iıııı şeyyyy be be bennn topic kızları adına şey ettim Hepiniz için bu yüz kızartıcı görevi üstlendim:83::83:
Darısı başına o zaman tez zamanda
Savaş mııııı :18::18::18::18:Iıııı şeyyyy be be bennn topic kızları adına şey ettim Hepiniz için bu yüz kızartıcı görevi üstlendim:83::83:
zzzzehheeebaaaniiiii :18::18::18:
ne onca hayaali biz kurduk sen öptünmüal saa
öp çocuğu sonra suçu bize atgı insan onu ssadece öper mi
bende pargalıya baktm gece gene irfan değirmenciyi öptm
üfff vahşi vahşii
ha bi de öönü fermuarlı don olcaak
bak ya hala öptm diyo:84:
,ne onca hayaali biz kurduk sen öptünmüal saa
öp çocuğu sonra suçu bize atgı insan onu ssadece öper mi
bende pargalıya baktm gece gene irfan değirmenciyi öptm
üfff vahşi vahşii
ha bi de öönü fermuarlı don olcaak
bak ya hala öptm diyo:84:
,
Ben istermiydim Bu ihaneti size etmek ister miydim Ama gel gör ki yani gerçekleri pas geçmiceksin, adam beni seçmiş rüyama girmek için, elden gelcek birşey yok :86::86:
Daha fazla kaşınmıyım dime
zzzzehheeebaaaniiiii :18::18::18:
yok canm seniöptü iteledn sancak okuyanlaryeme bizizatee yemişsn pArgalıyı
nassı seni seçer yaaa
nassı öptn sööylesene
Niye darısı başıma yav evli barklı kadınım ben Aşağıda ziyaretçi var sus