deme öyle deme biz varız
tübe yaabelki ederler
Onun için giriyorum zatenSen çok girmiyorsun ama desene senn gibi aylak mıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deme öyle deme biz varız
tübe yaabelki ederler
ayne lullii luuuyaaa layni layne luullliiiiii
hürrem ninni söyliyiii:86::86:
yatma vaktiii
2 de ağlıyosülüman avcundaders aıyoz hürremdenhürremmm diyomm hürremm ne msnııkızz herseydede annem yok babam yok diyiverii heee sülümanınnn duygularıylan oynuyooo ne fena kız yaaa
giremiyorm yarın kkkonuşurzOnun için giriyorum zatenSen çok girmiyorsun ama desene senn gibi aylak mıyım
ama sesi güzelayne lullii luuuyaaa layni layne luullliiiiii
hürrem ninni söyliyiii:86::86:
diziyi izlerken sesli yorum yapıyodum ' hayret hürrem kapalı bi kıyafet giymiş memelerinin yarısı dışarda diil' kocam da didi ki bana ' dışarı çıktı ya ondan namahrem var' ben de ona cevaben ' ama sanki sarayın içinde namahrem yok muydu askerler maskerler, pargalı falan ' kocamdan el-cevap: ' ya askerler hürrem'in memelerini ne yapsın Sülüman keser valla adamı '
Benim bile dikkatimi çekiyor saraydakilerin ohooooo
diziyi izlerken sesli yorum yapıyodum ' hayret hürrem kapalı bi kıyafet giymiş memelerinin yarısı dışarda diil' kocam da didi ki bana ' dışarı çıktı ya ondan namahrem var' ben de ona cevaben ' ama sanki sarayın içinde namahrem yok muydu askerler maskerler, pargalı falan ' kocamdan el-cevap: ' ya askerler hürrem'in memelerini ne yapsın Sülüman keser valla adamı '
bende didim benimkine;
hürrem pamık şaağıyomuş bööle görünsün diye :86:
nide olsa sinir bozucu bi manzara,kocalar bakmasınn
öle valla skopcamm
bu arada özledim seni tatlım
Bende özledim canım görüşemiyoruz
duştan çıkıp tv başına geçtm kremlenemedmtelafi ettm bende
yok 3 dk ara,yok 4 dk bi çiş molası yokmesanemiz sarkacak
evet canım topik dağılınca öksüz kaldık yetim kaldık
Evet canım olsun bak çapışıyoruz arada
tatlı halvetler
bende yatıyorum