Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
iyiyim ablacım sağol, sen nasılsın?? valla buluşma fotolarımza bakıyorum da bazen, ank ablamla senin mapıs fotonuza bakınca bi gülme alıyo beni çok şekersiniz ya :KK69::KK69: :KK19:

bende iyiyim canım,ne güzel bir gün geçirdik o gün.:KK9:mapıstan yeni çıkınca zor alıştık günlük
hayata:KK60::KK60::KK60:bende bakıp gülüyorum:KK60::KK60::KK60:şeker olan sizlersiniz canımcım:KK19::KK19::KK19:

bende iyiyim canım,ne güzel bir gün geçirdik o gün.:KK9:mapıstan yeni çıkınca zor alıştık günlük
hayata:KK60::KK60::KK60:bende bakıp gülüyorum:KK60::KK60::KK60:şeker olan sizlersiniz canımcım:KK19::KK19::KK19:

:KK1:

şiddetle havaların ısınmasını bekliyoruz valla, şöyle güneş adam akıllı kendini bi göstersin, yeni bir buluşma ayarlayacağız inş. :KK16:

gelsin yeni gezmeler :KK8::KK8:

Abla ziyaretçilerden bunu okuyan seni gerçekten mapıstan çıktın sanacak:KK53::KK60::KK60::KK60:

arkadaslar benim de okudugum bir yerde pargalinin sehzade mustafa yi destekledigi icin olduruldugu yaziyordu. Dizide de oyle ciziyolar galiba. birde pargali bildigim kadari ile Damat ibrahim pasa degil, Makbul ibrahim pasa.

arkadaslar benim de okudugum bir yerde pargalinin sehzade mustafa yi destekledigi icin olduruldugu yaziyordu. Dizide de oyle ciziyolar galiba. birde pargali bildigim kadari ile Damat ibrahim pasa degil, Makbul ibrahim pasa.

canım hepsi aynı kişi zaten makbul ve maktul pargalı damat ibrahim paşa

Bende diziyi yeni izlemeye başladım ,Hürrem sultan'ın şehzade Mustafa'yı 38 yaşında iken babasına öldürtmesi ve İbrahim paşayı öldürtmesi beni çok etkiledi,tabi o döneme göre düşünürsek hayatta kalmak için (sultan olarak sarayda kalmak için) bu olanlar normal sanıyorum.
şehzade Mustafa nın öldürülmesi çok acı bir olaymış.
dizide işlerlermi ilerde bilmem ama çok üzücü bir tarihi olay.
Dizide daha çok aşk -entrika işleniyor ,ilerleyen bölümleri merakla bekliyorum.
iyi seyirler herkese.

6gülnihalin günahını aldık hürremin gidişine üzülmedi diye ...kız hakikatlı dostmuş yav hiç düşünmeden gitti hürremle..öyle dost herkesin başına..:KK6::KK6:

6gülnihalin günahını aldık hürremin gidişine üzülmedi diye ...kız hakikatlı dostmuş yav hiç düşünmeden gitti hürremle..öyle dost herkesin başına..:KK6::KK6:

hürremin iyice psikolojisinin bozuk olduğunu dizide yansıtmışlar.
gülnihal mektup yazdırırdı diye vecap gelmedi diye ona kızıyor öbürünün koluna giriyor, sülümanın bu saftirik haline aşık olduğunu düşünüyorum.

:KK14::KK14::KK14:
İçinizde en sessiz en usturuplu, en pargalıda gözü olmayan bendim :KK43::KK43::KK43:
Ama dün gece Pargalıyı dudaandan öptüm, öperken de "ne iri adam bu" diye içimden geçirdim :KK30::KK30::26:
Benim pişikolojimin bilinçaltına bunu siz soktunuz :78:
Kaka Pargalı, Pis Pargalı :63:

İçinizde en sessiz en usturuplu, en pargalıda gözü olmayan bendim :KK43::KK43::KK43:
Ama dün gece Pargalıyı dudaandan öptüm, öperken de "ne iri adam bu" diye içimden geçirdim :KK30::KK30::26:

Hadi ordan varmış demek ki içinde bi şeyler:KK23::KK60::KK60::KK60: Biz öpmedik de sen niye öptün:KK23::KK60::KK60::KK60:

:KK60: :KK60: :KK60: suçlular ayağa kalksınn bakalımmmmm :KK53: :KK53: :KK53: tez kafası vurulaaa :KK52: :KK52:

X