Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
huri allah iyiliğini versin,benleşme kız
mihrimah deel,mahi :86:

anam gerçekten mihrimah yazmışım bee,ah pargalı ah aklımı başımdan aldın

ama ne garip baksana bizim mahi evli adamı ayartmış...

sülümanda binbire gecede ayarmıştı da karısını boşamıştı...

şimdide bu dizide başanıyor,acaba sülümanda karısından boşanıp mahiyi almasın :))))

belkide hürremi alır

işte yakın arkadaş,çok sık görüştüğün çevre ilişkilerde böyle oluyor demekki ne kadar sık görüşüyorsan beyninide fantaziler gelişiyor demekkin

ben de dunku bolumu ızlemedım mıhrımah buyudu de yerıne bı oyuncu gırdı hemen dedıkodusunu mu yaptınız dedım çatladım meraktan

Dün diziyi izlerken ZHEBANİ geldi aklıma bi türlü ciddileşip izleyemedim diziyi Bu arada ZHEBANİ çok temiz kalpliymişsin pargalı pargalı dedin birdi 2 oldu.Körün istediği bir göz Allah vermiş 2 göz

Kızlar aklıma bişey takıldı hani hürremi istemiyorlar ya sarayda Hürrem Gülnihali zehirlediğinde niye sülümana söylemediler ki.Yanına kar kaldı sülümanda hiç bilmedi

Bide bu Hatice karadul gibi bişeymiş.İlk kocası ölmüş, 2.si verem, pargalı boğdurulacak.Kadın kime yaklaşsa başına bişey gelmiş adamların.Aman aman Haticeden uzak durmak lazım, düşman başına kadın

Ayşe o kadar konuştu çıkarcam ortaya dedi dedi ama canından oldu. Giderayak yine bilmeden Hürrem'e zarar verdi de gitti. Bu Sadıka'nın foyası nasıl çıkacak ortaya acepa. Pargalı memletine ne çabuk gitti yahu. Onun memleketine varmasıyla, Kanuni'nin kağıdı okuması aynı zamanlara denk geldi. Bu arada ben mi yanlış gördüm bilmiyorum. Mahidevran'ın yeşil elbisesi ile Valide Sultanın ki birebir aynıydı. Gerçi dünkü bölümde çoğu elbise renkleri hariç birbirinin benzeriydi öncen düğmeli şekilde başka model mi bilinmiyormuş acaba o zamanlar. O kadar kumaşlar geliyor ediyor ama giyilen kıyafetler aynı enteresan yanii.. Gülnihal ile Süklüm ağayı da baş göz ederler mi acep hem bu nasıl hadımlık yahuu.. Süklüm ağa kaçmış galiba o esnada Ben de bir ara düşündüm ki Pargalının ikizini görecekler ayırt edemeyip derdest edip götürecekler. Dedim birde ikizi evleniyormuş Hatice sultanla. Ama kardeşi bozuldu sanki babası o kadar övünce ama en yakışıklısı bizim Pargalı.. Hürrem acaba nasıl kurtaracak ki kendini. Bu sefer çok zoorr... Yaaa bu Mustafa'da hala aynı ne uzuyor ne kilo alıyor. Böylece kalacak heralde bu çocuk.

yaf bu hürremin gözleri sasi yüzü davul gibi:86: baska birini bulamamislarmi bu rolevalide sultan bile ondan güzel namidiyar firdo:108: bide sunu az bögürtürsünler lütfen

ayrica bu reklamlarda ne böyle diziden hicbise anlamadim yildiztv den baktim yarisindan sonra reklamlari sardira sardira

Kızlar aklıma bişey takıldı hani hürremi istemiyorlar ya sarayda Hürrem Gülnihali zehirlediğinde niye sülümana söylemediler ki.Yanına kar kaldı sülümanda hiç bilmedi

hee bak demek ki neymiiş,
zehirlemek suç sayılmiyi,bıçaklamak suç sayıliyimiş demek

bir de,mahi hani hürremlen sülümanın ayva dadlısına zehir koydurtmuştu hani,sora bunu yaptırttıkları kızcağızı yastıklan boğarak öldürmüştü mahinin maşası yardımcısı kadın (adı neydi :44:)..
burdan da anlıyoruz kii,
yastıklan boğmak da suç deelmiş

bıçak cıssss

aa bu kızla mı birlikteydi okan yalabık şaşırdım ama yakıştırdımda tatlı kız

sümbül ağam gülnihale asılıyomu gerçekten
hadım edilince bi müddet sonra eski haline dönlüyomu yoksa :86::86:

keşke sülüman bir daha halvete girmese şuu şeytanla ama girecek daha doğuracak hasbam

hatice sultan 2 ewlilik yapıyomuş okuduğum kadarıyla,ibrahim 2.ewliliği mi?dizide ilk ewliliğini yapmışmı yoksa simdiki bölümlere kadarda,dul falan mı yoksa hatice sultan şuan?

dur dur sakin ol,panik yok canım

1. evliliği,eşi ölmüş vebitmiş..
şimdi de iboyla evlenicek hayırlısıynan :86:

hürremi seviyorum ama mahi devranada üzülüyorum,sevdiği adamı paylaşıyo sonuçta

hatice sultan 2 ewlilik yapıyomuş okuduğum kadarıyla,ibrahim 2.ewliliği mi?dizide ilk ewliliğini yapmışmı yoksa simdiki bölümlere kadarda,dul falan mı yoksa hatice sultan şuan?

Hatice sultanın 2 evliliği var zaten ilk kocası hastalıktan ölmüşş pargalıyla da evleniyor zaten

İbrahiminde ilk evliliği olacak haticeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…