- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
huri allah iyiliğini versin,benleşme kız
mihrimah deel,mahi:86:
ben de dunku bolumu ızlemedım mıhrımah buyudu de yerıne bı oyuncu gırdı hemen dedıkodusunu mu yaptınız dedım çatladım meraktananam gerçekten mihrimah yazmışım bee,ah pargalı ah aklımı başımdan aldın
ama ne garip baksana bizim mahi evli adamı ayartmış...
sülümanda binbire gecede ayarmıştı da karısını boşamıştı...
şimdide bu dizide başanıyor,acaba sülümanda karısından boşanıp mahiyi almasın :))))
belkide hürremi alır
işte yakın arkadaş,çok sık görüştüğün çevre ilişkilerde böyle oluyor demekki ne kadar sık görüşüyorsan beyninide fantaziler gelişiyor demekkin
Kızlar aklıma bişey takıldı hani hürremi istemiyorlar ya sarayda Hürrem Gülnihali zehirlediğinde niye sülümana söylemediler ki.Yanına kar kaldı sülümanda hiç bilmedi
Okan Yalabık, ayrıldığı sevgilisi Hande Soral ile barışınca ailesini de alıp kız istemeye gitti
Güncelleme:07 Nisan 2011 09:04
Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Selma Ergeç'in canlandırdığı Hatice Sultan'ın aşkıyla yanıp tutuşan Pargalı İbrahim Paşa karakterini oynayan Okan Yalabık, ayrılıp barıştığı oyuncu sevgilisi Hande Soral ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriten sevgililer, nişan yapmaya karar verince Yalabık, ailesiyle birlikte Soral'ı istemeye gitti.
YÜZÜKLER TAKILDI
Aile arasında gerçekleşen törende Soral'ın anne ve babası çiftin birlikteliğine onay verince söz kesildi, yüzükler takıldı. İki hafta önce biten 'Küçük Kadınlar' adlı dizide 'Armi' karakterini canlandıran Hande Soral ile Okan Yalabık'ın evlilik planlarındaki uzlaşmazlık yüzünden ayrıldığı, ancak Yalabık'ın evliliğe ikna olmasından sonra ikilinin yeniden barıştığı öğrenildi. Oyuncu âşıklar, bu yaz evlenmeyi planlıyor.
yazık pargalıya evlensin haticesiyle
aaa yoksa hatice pargalı yerine nikolanmı evlencek pargalı bizimkilere kalacak
yazık pargalıya evlensin haticesiyle
hatice sultan 2 ewlilik yapıyomuş okuduğum kadarıyla,ibrahim 2.ewliliği mi?dizide ilk ewliliğini yapmışmı yoksa simdiki bölümlere kadarda,dul falan mı yoksa hatice sultan şuan?
mahi devranın sadece bi tane mi çocuğu oluyo?bilen var mı_
hatice sultan 2 ewlilik yapıyomuş okuduğum kadarıyla,ibrahim 2.ewliliği mi?dizide ilk ewliliğini yapmışmı yoksa simdiki bölümlere kadarda,dul falan mı yoksa hatice sultan şuan?
dur dur sakin ol,panik yok canım
1. evliliği,eşi ölmüş vebitmiş..
şimdi de iboyla evlenicek hayırlısıynan :86:
evet 1 adet :86: