ben kaçar halvetlülerimsabaha devamyarın fatmagülgillerde toplaşıyozpasta yapıpöyle gelin
anlaştık zebuşum halvetlüm
ama hala gelmedi bilesin :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kaçar halvetlülerimsabaha devamyarın fatmagülgillerde toplaşıyozpasta yapıpöyle gelin
anlaştık zebuşum halvetlüm
ama hala gelmedi bilesin :44:
teo ve niko iki tane var paylaşmak kolay olur
yakalatmıyor çünkü kendine ne kadar sağdık olduğunu ölçüyor yine,gelirse hatice onun gelmezse kellesi uçar...bu pargalının yaptığı da saçma oldu.padişahı kandırıp kaçmaya kalkıyor.bu arada pargalıya da acıdım ya.çocukken kaçırılıp bilmediği bir ülkeye geliyor.bide orada genç yaşta öldürülüyor.bide süleyman mektup yazıp birileriyle yollayacağına niye birilerini yollayıp onu yakalatmıyorki.
evet geçen bölümlerde de yüzünün yaralarını kendi elleriyle ilaç sürdü sanki hiç cariye yok ertrafta gibi,aşık aşık bakıyor kuzu gibianaaaağ sümbül ağa hadım madım ama gülnihale yazıliyi :86::86::86:
evet pargalı aaaaaaaauuuuuuuuuuuu:13::13:
bronz da olsa kahküllü de olsa, o bizim Pargalımız de miii?
sülümanı hamamda görünce acaba dedim hürremin yanından mı geldi, sabah hürrem keyifliydi çünkü. mahiyle musti uyuyunca gitmiş midir acep?. Hani Ayşe/yi hürrem öldürdü dediklerinde biz beraberdik demesin senaryoyu iyi yazdım ama demi:44:
:26:iyide daha sülüman duymadı ki hürremin suçlandığını, ayşeyide duymadı daha.valide direk hürremin yanına gitti sen yaptın diye ay ben kaçırdım mı yoksa duydu mu sülüman
Okan Yalabık, ayrıldığı sevgilisi Hande Soral ile barışınca ailesini de alıp kız istemeye gitti
Güncelleme:07 Nisan 2011 09:04
Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Selma Ergeç'in canlandırdığı Hatice Sultan'ın aşkıyla yanıp tutuşan Pargalı İbrahim Paşa karakterini oynayan Okan Yalabık, ayrılıp barıştığı oyuncu sevgilisi Hande Soral ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriten sevgililer, nişan yapmaya karar verince Yalabık, ailesiyle birlikte Soral'ı istemeye gitti.
YÜZÜKLER TAKILDI
Aile arasında gerçekleşen törende Soral'ın anne ve babası çiftin birlikteliğine onay verince söz kesildi, yüzükler takıldı. İki hafta önce biten 'Küçük Kadınlar' adlı dizide 'Armi' karakterini canlandıran Hande Soral ile Okan Yalabık'ın evlilik planlarındaki uzlaşmazlık yüzünden ayrıldığı, ancak Yalabık'ın evliliğe ikna olmasından sonra ikilinin yeniden barıştığı öğrenildi. Oyuncu âşıklar, bu yaz evlenmeyi planlıyor.
ay çok mantıklı ama bu düşünce,bencede öyle olabilir yaaaaa....herşey olabişir,başka nasıl yırtacak ki hürremsülümanı hamamda görünce acaba dedim hürremin yanından mı geldi, sabah hürrem keyifliydi çünkü. mahiyle musti uyuyunca gitmiş midir acep?. Hani Ayşe/yi hürrem öldürdü dediklerinde biz beraberdik demesin senaryoyu iyi yazdım ama demi:44:
yani mihrimah kocası ile tanıştığında kocası evliymiş,yuvayı yıkıp öyle evlenmiş..."Muhteşem Yüzyıl"ın Mahidevran'ı Nur Aysan, borsacı eşi Murat Aysan'dan sessiz sedasız boşandı.
Güncelleme:07 Nisan 2011 08:05
"Muhteşem Yüzyıl"da Kanuni Sultan Süleyman'ın ilk eşi Mahidevran'ı canlandıran Nur Aysan'ın 2008 yılında evlendiği borsacı Murat Aysan'la evliliği sona erdi. Eyüp 2'nci Aile Mahkemesi'ne başvuran çift, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Murat Aysan, mahkemeye verdiği dilekçede ruhen ve fikren anlaşmazlık içinde olduklarını, bu nedenle ayrılmaya karar verdiklerini belirtti.
Soyadı değişmeyecek
Çift, birbirlerinden maddi veya manevi tazminat talebinde bulunmadı. Yalnızca Nur Aysan, eşinin soyadını kullanmaya devam etmek istediğini belirtti. Murat Aysan'dan da izin çıkınca, mahkeme çiftin boşanmasına, ünlü oyuncunun da kızlık soyadı 'Fettahoğlu' yerine 'Aysan'ı kullanmasına karar verdi.
Tanıştıklarında evliydi
Murat Aysan, Nur Aysan'la tanıştığında Belda Aysan ile evliydi. Belda Aysan, eşinin o dönem sunuculuk yapan Nur Aysan'la ilişki yaşadığını öne sürerek boşanma davası açmış ve sekiz yıllık evlilik 2006'da sona ermişti
"Muhteşem Yüzyıl"ın Mahidevran'ı Nur Aysan, borsacı eşi Murat Aysan'dan sessiz sedasız boşandı.
Güncelleme:07 Nisan 2011 08:05
"Muhteşem Yüzyıl"da Kanuni Sultan Süleyman'ın ilk eşi Mahidevran'ı canlandıran Nur Aysan'ın 2008 yılında evlendiği borsacı Murat Aysan'la evliliği sona erdi. Eyüp 2'nci Aile Mahkemesi'ne başvuran çift, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Murat Aysan, mahkemeye verdiği dilekçede ruhen ve fikren anlaşmazlık içinde olduklarını, bu nedenle ayrılmaya karar verdiklerini belirtti.
Soyadı değişmeyecek
Çift, birbirlerinden maddi veya manevi tazminat talebinde bulunmadı. Yalnızca Nur Aysan, eşinin soyadını kullanmaya devam etmek istediğini belirtti. Murat Aysan'dan da izin çıkınca, mahkeme çiftin boşanmasına, ünlü oyuncunun da kızlık soyadı 'Fettahoğlu' yerine 'Aysan'ı kullanmasına karar verdi.
Tanıştıklarında evliydi
Murat Aysan, Nur Aysan'la tanıştığında Belda Aysan ile evliydi. Belda Aysan, eşinin o dönem sunuculuk yapan Nur Aysan'la ilişki yaşadığını öne sürerek boşanma davası açmış ve sekiz yıllık evlilik 2006'da sona ermişti
Okan Yalabık, ayrıldığı sevgilisi Hande Soral ile barışınca ailesini de alıp kız istemeye gitti
Güncelleme:07 Nisan 2011 09:04
Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Selma Ergeç'in canlandırdığı Hatice Sultan'ın aşkıyla yanıp tutuşan Pargalı İbrahim Paşa karakterini oynayan Okan Yalabık, ayrılıp barıştığı oyuncu sevgilisi Hande Soral ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriten sevgililer, nişan yapmaya karar verince Yalabık, ailesiyle birlikte Soral'ı istemeye gitti.
YÜZÜKLER TAKILDI
Aile arasında gerçekleşen törende Soral'ın anne ve babası çiftin birlikteliğine onay verince söz kesildi, yüzükler takıldı. İki hafta önce biten 'Küçük Kadınlar' adlı dizide 'Armi' karakterini canlandıran Hande Soral ile Okan Yalabık'ın evlilik planlarındaki uzlaşmazlık yüzünden ayrıldığı, ancak Yalabık'ın evliliğe ikna olmasından sonra ikilinin yeniden barıştığı öğrenildi. Oyuncu âşıklar, bu yaz evlenmeyi planlıyor.
yani mihrimah kocası ile tanıştığında kocası evliymiş,yuvayı yıkıp öyle evlenmiş...
tıplı süleymanın binbir gecede karısından boşanıp bengüzarla evlenmesi gibi...:44:
acaba şimdi ?????!