Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
abidik gubidik çekilmiş savaş sahnelerinden sonra İbrahim'in ikizine yarldım

teo ve niko iki tane var paylaşmak kolay olur

evet hatta biri çifte kavrulmuş, güneşte fazla kalmış :)))

Hürrem içinde şunu diyeceğim..

"Bülbülün derdi dili belası" diye bir cümle var eskilerden bu kesinlikle bugün Hürrem için söylenir işte..

Ben bu aksamki bölüme baylidim dogrusu
tabi mahidevrana hasta oldugumdan dolayida üzüldüm yani ne öyle sülüman sanki dalga gecyor
kadinla hürremde mandafon inekleri gibi olmus yani ne hal ya sismis iyice ona hic üzülmedim desemm yalan olmaz
bi zamanlar osmalinin corbasini icmiyodu pis osmanli corbasini icmem diye cemkiriyoduda simdede
hünkariim hasret kaldim demesi beni deli ediyor basina ne geliyosa müstahak cünkü kendiside seytan oldugundan koymaz ona hatta ilham alir aman neyse iyiydi bu hafta canima degsin

yakalatmıyor çünkü kendine ne kadar sağdık olduğunu ölçüyor yine,gelirse hatice onun gelmezse kellesi uçar...
pargalıda koşa koşa gitcek...

hele haticeyi dinlediğinde hepten karar verdi onları evlendirmeye,çok duygulandı ,hatice bir laf etti yarın tekrarını izlediğimde yazarım kalbimi dinlemiycem sizi dinliycem gibi..işte o laftan sonra süleyman evlendirme kararını kesinleştirdi bence...
mektuptada zaten yazmış ya öleceksen benim yanımda öleceksin dedi..
anaaaağ sümbül ağa hadım madım ama gülnihale yazıliyi :86::86::86:
evet geçen bölümlerde de yüzünün yaralarını kendi elleriyle ilaç sürdü sanki hiç cariye yok ertrafta gibi,aşık aşık bakıyor kuzu gibi

:13::13:

bronz da olsa kahküllü de olsa, o bizim Pargalımız de miii?
evet pargalı aaaaaaaauuuuuuuuuuuu

umarım şu hürremle küs olayını yine haftalarca uzatmaz süleyman hazretleriiiiii

sülümanı hamamda görünce acaba dedim hürremin yanından mı geldi, sabah hürrem keyifliydi çünkü. mahiyle musti uyuyunca gitmiş midir acep?. Hani Ayşe/yi hürrem öldürdü dediklerinde biz beraberdik demesin senaryoyu iyi yazdım ama demi:44:

senaryo iyi ama o zaman hürrem benleydi akşam demez miydi hadi valideye diyemedi mahidevranlaydım diyecek ama suçlamazdı hürremi

yok canım koca hükümdar lafınımı esirgeyecek

:26:iyide daha sülüman duymadı ki hürremin suçlandığını, ayşeyide duymadı daha.valide direk hürremin yanına gitti sen yaptın diye ay ben kaçırdım mı yoksa duydu mu sülüman

"Muhteşem Yüzyıl"ın Mahidevran'ı Nur Aysan, borsacı eşi Murat Aysan'dan sessiz sedasız boşandı.

Güncelleme:07 Nisan 2011 08:05

"Muhteşem Yüzyıl"da Kanuni Sultan Süleyman'ın ilk eşi Mahidevran'ı canlandıran Nur Aysan'ın 2008 yılında evlendiği borsacı Murat Aysan'la evliliği sona erdi. Eyüp 2'nci Aile Mahkemesi'ne başvuran çift, anlaşmalı olarak boşanmak istediklerini söyledi. Murat Aysan, mahkemeye verdiği dilekçede ruhen ve fikren anlaşmazlık içinde olduklarını, bu nedenle ayrılmaya karar verdiklerini belirtti.

Soyadı değişmeyecek

Çift, birbirlerinden maddi veya manevi tazminat talebinde bulunmadı. Yalnızca Nur Aysan, eşinin soyadını kullanmaya devam etmek istediğini belirtti. Murat Aysan'dan da izin çıkınca, mahkeme çiftin boşanmasına, ünlü oyuncunun da kızlık soyadı 'Fettahoğlu' yerine 'Aysan'ı kullanmasına karar verdi.

Tanıştıklarında evliydi

Murat Aysan, Nur Aysan'la tanıştığında Belda Aysan ile evliydi. Belda Aysan, eşinin o dönem sunuculuk yapan Nur Aysan'la ilişki yaşadığını öne sürerek boşanma davası açmış ve sekiz yıllık evlilik 2006'da sona ermişti

Okan Yalabık, ayrıldığı sevgilisi Hande Soral ile barışınca ailesini de alıp kız istemeye gitti

Güncelleme:07 Nisan 2011 09:04

Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde Selma Ergeç'in canlandırdığı Hatice Sultan'ın aşkıyla yanıp tutuşan Pargalı İbrahim Paşa karakterini oynayan Okan Yalabık, ayrılıp barıştığı oyuncu sevgilisi Hande Soral ile evlenmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde aralarındaki buzları eriten sevgililer, nişan yapmaya karar verince Yalabık, ailesiyle birlikte Soral'ı istemeye gitti.

YÜZÜKLER TAKILDI

Aile arasında gerçekleşen törende Soral'ın anne ve babası çiftin birlikteliğine onay verince söz kesildi, yüzükler takıldı. İki hafta önce biten 'Küçük Kadınlar' adlı dizide 'Armi' karakterini canlandıran Hande Soral ile Okan Yalabık'ın evlilik planlarındaki uzlaşmazlık yüzünden ayrıldığı, ancak Yalabık'ın evliliğe ikna olmasından sonra ikilinin yeniden barıştığı öğrenildi. Oyuncu âşıklar, bu yaz evlenmeyi planlıyor.

:26:iyide daha sülüman duymadı ki hürremin suçlandığını, ayşeyide duymadı daha.valide direk hürremin yanına gitti sen yaptın diye ay ben kaçırdım mı yoksa duydu mu sülüman

ya tama ben reklamdan sonra bitti diye bakmamıştım bitmemiş. bakalım nasıl kurtulacak hürrem hatun

Uçtu kuşum :26:Kızlar yalan oldu Pargalı

Gelelim dizi yorumlarıma;
Dün dizi beni ağlattı...Pargalı babasını ilk gördüğünde ve annesinin öldüğünü duyup ağladığında ben de onunla beraber ağladım Anne ve ölüm kelimeleri yanyana gelince dayanamıyorum.Zaten Pargalı da orda rolünü hakkıyla vermiş.
Sonracığıma ben tam duygusal moddaykene Niko hortlamasın mı Bütün duygusal bulutlarım bir anda dağıldı :86:Acaba gerçekte ikiz mi?
Dönelim saraya...Allah'ım o Daye hatun yok mu o nasıl bi yüz buruşturma yaaa, sanki sanırsın Valide Sultan
Hele Sadıka, yüzüne bakasım gelmiyor..Ayşe'nin ölüsü de dirisi de Hürremin başını ağrıtıyor..Ama bu sefer ki suçlamadan nasıl kendini aklar bilemiyorum.Elinde delil de yok.
Gülnihal ve Sümbül Hadım yenileme zamanı gelmiş.
Son olarak Süleyman'ın pargalıyı yanına çağırma tarzı hoşuma gitti..Kesin verir Hatice'yi ona.

ay çok mantıklı ama bu düşünce,bencede öyle olabilir yaaaaa....herşey olabişir,başka nasıl yırtacak ki hürrem

yani mihrimah kocası ile tanıştığında kocası evliymiş,yuvayı yıkıp öyle evlenmiş...

tıplı süleymanın binbir gecede karısından boşanıp bengüzarla evlenmesi gibi...:44:

acaba şimdi ?????!

a aa beraber olmaya başladıklarında, kocası evliymiş ve nur aysan sebebiyle boşanmışlar..
bak sen

kızlar

huri allah iyiliğini versin,benleşme kız
mihrimah deel,mahi :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…