- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
uff gene ıbrahımın kellesı ıcın korku yasıcam ha
mehmetle abdullah hastalıktan ölüyor zaten.cihangirde özürlü.mahinin oğlu mustafa abisini çok seviyor.o ölünce dayanamıyor hastalanıp ölüyor.hatta bazı kaynaklarda üzüntüden intihar ettiği söyleniyor.selimle beyazit de taht kavgası yapıyorlar.selim galip geliyor beyaziti öldürüp tahta çıkıyor
mahinin oğlu mustafanın öldürüldüğünü okumuştum ben ama?? :26:
sanki sarayda başka irkek yok
sülüman olmazsa olmasn.pargalı daha vahşi
s pargalı yok muuoff off onu göyneğinden tutup öpesim var o kirpi saçları heleeeee offf offf
gelelim yeni bölüm hakkında düşüncelerime,yine kandırma olabilir pargalının mektuba ne yazdığını bilmiyoruz,neticede süleymanı görsün diye koydu oraya,ben sizin kız kardeşinize mucuk mucuk yazacak hali yokya,bilemedim ben :44:
ay yapmayın fena oluyorumAşkı memnu yu takip edenler beni bilir,behlüüüüüüüüül diye köpek gibi uluyordum şimdi ise pargaluuuuuuuuuuuuuu diye uluyorum resmen
gelelim yeni bölüm hakkında düşüncelerime,yine kandırma olabilir pargalının mektuba ne yazdığını bilmiyoruz,neticede süleymanı görsün diye koydu oraya,ben sizin kız kardeşinize mucuk mucuk yazacak hali yokya,bilemedim ben :44:
haticenin her zamanki ödleklikleri "biliyorlar gülfem biliyorlar"başka laf bilmez zaten onunu lafına bakıpta eyvah demem yani
ama hürrem yumurtladı sonunuda pargalı hatice aşkını valideye,işte orda bişeyler çıkabilir valide salak değil o kadar...
gel çırşamba gelll pargalıyı göster bizee ,babasına sarılışını ağlayışını görelim bizde aylayak :)))
korkma korkma sülüman seviyor iboyu
mahinin oğlu mustafanın öldürüldüğünü okumuştum ben ama?? :26:
ewt cnm kanuni hürremin entrikaları yüzünden oğlunun onun kuyusunu kazdığını düşünerek öldürtüyor oğlunu öldürülürkende izliyor mustafa son sözünde iyi bir laf söylüyor bak baba oğluna neyi reva gördüler falan gbi sonrada öldürülüyor kanunde pişman oluyor bir ömür mustafanın yasını tutuor
ewt cnm kanuni hürremin entrikaları yüzünden oğlunun onun kuyusunu kazdığını düşünerek öldürtüyor oğlunu öldürülürkende izliyor mustafa son sözünde iyi bir laf söylüyor bak baba oğluna neyi reva gördüler falan gbi sonrada öldürülüyor kanunde pişman oluyor bir ömür mustafanın yasını tutuor
hem de 7 tane dilsiz cellata boğdurtmuş ve boğdurturken izlemiş mustafa babasını çadırın kapısında görünceOğlunu nasıl boğdurmuş ya
hem de 7 tane dilsiz cellata boğdurtmuş ve boğdurturken izlemiş mustafa babasını çadırın kapısında görünce
baba oğluna reva gördüğün bu muydu demiş
birde pargalıyıda öldürtmüş
ama kendisi hürreme bunun adı aşk diyebiliyordu
pargalıyla haticenin aşkını niye anlamamış da hemen çözümü öldürtmekte bulmuş
pargalıda ölürken kanuniye bu boynuma geçirilen ip hürremin saçlarıdır padişahım demiş
pargalıyı hiçbir zaman öldürmüycek diye manisada kan kardeş olduklarında kurana el basarak yemin etmilş hürremin dolapları sonucu öldürmeye karar verince yeminimi nasıl bozarım diye soruyor hürrem hürrem de hemen şehülislama soruyor ne yapalım diye şehülislam da dinimiz gereği gece uyurken yaşıyor sayılmayız demiş süleymanda ibrahimde uyurken öldürülsün diyor o zaman yemin bozulmuş olmaz hürrem bunu süleymana söylüyor bir gece anlışıyorlar ibrahimi yemeğe davet ediyor bu gece burda kal diyor yan odaya eski odasına geçiyor ama anlıyor ibrahim uyumuyor gece yarısı 3 dilsiz cellat geliyor süleymanda onu öldürteceği için uyuyamıyor ibrahim çok savaşıyor cellatlşarı yaralıyor ama sonunda yeniliyor bağırışları diğer odaya geliyor hürrem süleymanın kulaklarını kapatıyor duymasın diye evet bu yağlı urgan hürremin saçları hünkarım diye bağırıyor ölünce cesedini sarayın kapısına asıyorlar en kötüsü de bu bence bunca yıllık kardeşim dediği ve 4 kez onu ölümden kurtaran adamın cesedini asıp rezil etmek en iğrenci olsa gerek
Hürrem ın bağırıp çağırmaları ne oyle yaa ılk bastakı zerafetınden eser yok kadının,,sureklı boguruyo:S