Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ya ben bu küçük mustafaya bayılıyorum ilk bölümlerde heyecanlıydı biraz ama şimdi süper rol yapıyor öyle bir geçer zamankideki osmandan bile daha çok sevmeye başladım vallahi

Geçen yılın Survivor galibi Merve Oflaz'ın Muhteşem Yüzyıl macerası sona eriyor.

Dizide cariyelerden Ayşe karakterini canlandıran Oflaz, 13. bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda edecek.

Sette arkadaşları ile kavga ettiği yolunda haberler çıkan Merve Oflaz, bu iddiaların yalan olduğunu ve anlaşması bittiği için diziden ayrıldığını söyledi.

Geçen yılın Survivor galibi Merve Oflaz'ın Muhteşem Yüzyıl macerası sona eriyor.

Dizide cariyelerden Ayşe karakterini canlandıran Oflaz, 13. bölümde senaryo gereği ölerek diziye veda edecek.

Sette arkadaşları ile kavga ettiği yolunda haberler çıkan Merve Oflaz, bu iddiaların yalan olduğunu ve anlaşması bittiği için diziden ayrıldığını söyledi.

Aman ne büyük eksiklik bi üzüldüm bi üzüldüm:KK19:

hürremin yeni geldiğinde havasını atmıştı hürreme ama havası çabuk söndü şimdi hava atma sırası mahidevranda

amann difolsun,acaip gıcıktı zaten..:63:
yani ne rolü yapıyo ki,allah bilir kaç para kazanmıştır o diziden..:KK57:

Hürrem Kanuni ye dört şehzade bir Sultanhanım doğurdu. Kızı Mihrimah olup, erkek çocukları, Mehmed, Selim, Bayezid, Cihan.gir ve Abdullah adlı şehzadelerdi.[/QUOTE
malesef sağlığında mehmet,beyazid,cihangir,abdullahın ölümünü görüyor.

Hürrem Kanuni ye dört şehzade bir Sultanhanım doğurdu. Kızı Mihrimah olup, erkek çocukları, Mehmed, Selim, Bayezid, Cihan.gir ve Abdullah adlı şehzadelerdi.[/QUOTE
malesef sağlığında mehmet,beyazid,cihangir,abdullahın ölümünü görüyor.

hadi yaa ondan mı selim tahta çıkıyor tek o mu kalıyo bi de kızı? (hürrem ölünce)

hadi yaa ondan mı selim tahta çıkıyor tek o mu kalıyo bi de kızı? (hürrem ölünce)

mehmetle abdullah hastalıktan ölüyor zaten.cihangirde özürlü.mahinin oğlu mustafa abisini çok seviyor.o ölünce dayanamıyor hastalanıp ölüyor.hatta bazı kaynaklarda üzüntüden intihar ettiği söyleniyor.selimle beyazit de taht kavgası yapıyorlar.selim galip geliyor beyaziti öldürüp tahta çıkıyor

X