Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ya hatıce ölcek mı ,ıbrahım napar onsuz gercı bu gıdısle ıbrahım hatıceden once ölebılır,bu dızıde de ıbrahım cok hosuma gıdıyo ınsanın bekar olması ne guzel her dızıde bı sevdıgım var:87:

önce ibrahim ölecek süleyman öldürtecek hürremin fitlemelerinin tesirinde kalıp boğdurtacak

ya hatıce ölcek mı ,ıbrahım napar onsuz gercı bu gıdısle ıbrahım hatıceden once ölebılır,bu dızıde de ıbrahım cok hosuma gıdıyo ınsanın bekar olması ne guzel her dızıde bı sevdıgım var:87:

hatice 100 küsür yaşına kadar yaşıyacak merak etme canım

takip ettiğim bir dizi değil ama ara ara bakıyorum
son mesajlarda ibrahim ne olacak diye sorulmuş
ben de baktım netten
hatice sultan ile evlenecekemiş
henüz hasodabaşı,sonra sadrazam olacakmış
en sonunda da mustafa yanlısı olduğu için sanırım idam edilecekmiş

hadı ya bende tam o anda icerı gıttım dedım acaba o da mı hatıceye asık ıbrahım öldürrü dedım Allahtan vıktoryaymıs,ya kızlar pardon ben yukarda kaburgalı yazmısım pargalıymıs:KK60::KK60:

ay canım ya ebni çok güldürdün sabah sabah demek kaburgalı hala gülüyom çok yaşa hemi...

dizi çok güzel gerçekten izliyorum kaçırmadan hepsinide seviyom hepsi ekndince haklı bakalım pargalını başına neler gelcek ama bişi olmayacak ebncede....

ay canım ya ebni çok güldürdün sabah sabah demek kaburgalı hala gülüyom çok yaşa hemi...

dizi çok güzel gerçekten izliyorum kaçırmadan hepsinide seviyom hepsi ekndince haklı bakalım pargalını başına neler gelcek ama bişi olmayacak ebncede....

diziyi yarım ızleyınce boyle oluyo canım ya yakında suleymanada kasap hasan dıyebılırım:KK60:

şu mahiye gıcık oluyorum uyuz şey:KK57:
ben hürremciyim:92:yaşaasın cadolozluk :92:

kızlar artık bu dünyada iyiler değil kötüler kazanıyor..heleki osmanlı sarayı gibi bi yerde yasıosan ne kadr kötüsen kadr güçlüsün:KK47::KK47:

[video=youtube;3keVoydZjqI]http://www.youtube.com/watch?v=3keVoydZjqI[/video]

13022.jpg

X