Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla iyi tahmin katılıyorum.bence piri paşayı emekliye ayırdı ibrahimi vezir yapacak ve ben sana kardeşim dedim sen benden sevdiğin kadını saklıyorsun diycek
nasıl tahminim
ben de ben de
bence piri paşayı emekliye ayırdı ibrahimi vezir yapacak ve ben sana kardeşim dedim sen benden sevdiğin kadını saklıyorsun diycek
nasıl tahminim
buraya kadarmış hasodabaşılık artık seni vezir yapıyorum buraya kadarmış kardeşliğimiz sevdiğin kadını bile benden sakladın diycek bence
bence piri paşayı emekliye ayırdı ibrahimi vezir yapacak ve ben sana kardeşim dedim sen benden sevdiğin kadını saklıyorsun diycek
nasıl tahminim
kızlar valla ben bu aynı hürrem sahnelerinden sıkılmaya başladım. saçma sapan şeyler üzerinde didişip duruyolar. bide sanki artık süleymanla hürremin aşkı biraz sönmüş gibi. hemde iki halvette allahtan hürrem pas geçmiyoda her halvetten bi çocuk doğuruyo. ibrahimle hatice evlensin sonra ibrahim ölsün ben ondan sonra doğru aşk ve cezayaaaa. en azından aşk var heyecan var adam gibi entrika var
Aşk ve ceza salı günleri değilmi
hayır cnm muhteşem yüzyılla aynı gün aynı sat. bende iksii arasında zor tercih yapıyorum