Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
dizide nca seye dikkat etmisler bisey gozlerinden kacmis..mahidevraninda hurreminde gozu yesil sulumanin mavi iki cocukta karakasli karagozlumu olur yahu

çocuklar sümbül ağaya benziyor inananamıyoruuuuummm :96:

yere bakan yürek yakan cinsinden

finalde sülümanın aslında kısır olduğunu sümbülün haremde şehzadeler için seri üretimde olduğunu öğreniciiz sanırım :26:
ve final cümlesi

SÜMBÜL KAÇAR

çarşamba gecelerini iple çekiyorum ya

finalde sülümanın aslında kısır olduğunu sümbülün haremde şehzadeler için seri üretimde olduğunu öğreniciiz sanırım :26:
ve final cümlesi

SÜMBÜL KAÇAR

behlül kaçardan sonra sümbül kaçar iyiymiş bu

zaten "moskof cariye hürrem" kitabında hürremle sümbül arasında ilişki olduğu yazıyormuş, kaçamakları oluyormuş haremde ee peki sümbül ağa hadım değil miydi

ayol sümbülün adamlığından ne olur kelle koltukta geziyodur o korkusundan tuvalete gidemez bence.

ya biri şu hürreme haddini bildirsin artık.Saçını başını yolsun.Gülnihale yaptığından pişman bile olmamış.

bir de bu senaryo doğruysa haneden çok şaibeliymiş.resmen ruslar tarafından yönetiliyomuşuz .pesssss.tarih hocamla bir iç hesaplaşma içindeyim.

padişahım çok yaşa.ne halk yaşamış,ne hasekiler,ne şehzadeler,ne kız kardeşler.padişahlar epey bi yaşamış.İnanamıyorum sülüman hayranlarınaaklınızı tiz başınıza devşirin.Tek taşınızı kendiniz alın.

tek taş kesmiyo artık beni
zümrüt,yakut istiyorum
:113:

çocuklar sümbül ağaya benziyor inananamıyoruuuuummm :96:

yere bakan yürek yakan cinsinden
bencede niye bu cocuklar boyle kara gozlu secilmiski

Valla Ibrahim'i yurekten kutluyoruz cok metin davrandigi icin mi?!!! kesinlikle hayir!

Ates olsa curumu kadar yer yakar cumlesiniiiiiii italyancaya cevirdigi icin

bu sahneye gulmustum nasi cevirdi hakkaten
Nigar Kalfayı beğeniyorum Bu resmi güzel geldi sizlerle de paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 149902
guzelmisde ben dizi oyuncularinin gercek hayatdaki durumunu okumayi gormeyi sevmiyorum sanki izledigimde o filmin buyusu bozuluyo

evet ck sacmaydi vede mehmet cok buyudu hurrem dogurmadi ne is gobegi bile cikmadi kadinin

ya yeni fragman cıkmadı mı daha...??? ben bulamadım da hiç bi yerde

ya yeni fragman cıkmadı mı daha...??? ben bulamadım da hiç bi yerde

haberlerde dizidekinin fiyatını söylemişti, yapan kuyumcu.150 000 tl demişti galiba

Kanuni bir seferdeyken Amasya Valisi olan halkın ve yeniçerilerin çok sevdiği şehzade Mustafa'yı çadırına çağırır.gerçi bunun öncesi var.mektup olayları falan..Mühürünün çalınması sonucu Şehzade Mustafa'nın ağzından yazılmış Kanuni'ye sunulmuş isyan içerikli mektuplar bunun üzerine Kanuni seferdeyken Mustafa'ya gelme diye haber gönderir.Mustafa kendi kendine babamın yanında olmalıyım der ve ordusuyla yola çıkar.bunu haber alan Hürrem'in yardakçıları Kanuni'ye zehri verir tabi siz gelme dediğiniz halde Mustafa geliyor, bu isyandir diye.

Mustafa babasının yanına varmıştır ordusu ile. babası Mustafa'yı çadırına çağırır.çadırda kimse yoktur..ellerinde yağlı kementlerle 3 cellat içeri girer.Mustafa olacakların farkına varmıştır.kapışmaya başlarlar ve Mustafa 2-3 tanesini indirir ve o anda çadırdaki perde de yere düşer..perdenin arkasındaki Kanuni'dir. Mustafa 'Babam Sen Ha' kala kalmış ve dövüşmeyi bırakmıştır ve cellatlar yağlı kementleri Mustafa'nın boynuna geçirip oracıkta boğuverirler.

hayatı boyunca bunun acısıyla yaşamış Kanuni..bundan sonra da Osmanlı Devleti'nde hiçbirşey eskisi gibi olmamıştır..Sarı Selim yani Ayyaş Selim'in tahta geçmesiyle Duraklama Dönemi fiilen başlamıştır. Resmi olarak Sokullu Mehmet Paşa'nın ölmesiyle başlar Duraklama Dönemi gerçi. Mustafa'yı halkın çok sevmesinden ve unutmamasından ötürü çeşitli vilayetlerde 'Düzmece Mustafa' isyanları çıkmıştır.

:18: :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…