dizide nca seye dikkat etmisler bisey gozlerinden kacmis..mahidevraninda hurreminde gozu yesil sulumanin mavi iki cocukta karakasli karagozlumu olur yahu
çocuklar sümbül ağaya benziyorinananamıyoruuuuummm :96:
yere bakan yürek yakan cinsinden
finalde sülümanın aslında kısır olduğunusümbülün haremde şehzadeler için seri üretimde olduğunu öğreniciiz sanırım :26:
ve final cümlesi
SÜMBÜL KAÇAR
tek taş kesmiyo artık beni
zümrüt,yakut istiyorum:113:
çocuklar sümbül ağaya benziyorinananamıyoruuuuummm :96:
yere bakan yürek yakan cinsinden
Valla Ibrahim'i yurekten kutluyoruz cok metin davrandigi icin mi?!!! kesinlikle hayir!
Ates olsa curumu kadar yer yakar cumlesiniiiiiii italyancaya cevirdigi icin
guzelmisde ben dizi oyuncularinin gercek hayatdaki durumunu okumayi gormeyi sevmiyorum sanki izledigimde o filmin buyusu bozuluyo
gülnihal hemen bir muskayla nasıl iyileşiyor, günümüzün lazer tedavisiyle bile pek mümkün olmazken, diizide tıp bayağı bir ileri herhalde.
şehzade mehmet çok tatlı olmuş.
yangın çıkan odada kölelerin hizmetçilerin olmaması çok tuhaf, viki mumu düşürmese bile çocuklar oynarkende düşebilir. herkesin kapısında 2 hizmetli bulunurken geleceğin padişahlarının, aklı ermeyen çocukların odasında bulunmaması çok saçma. şehzade mehmet falan çok küçük, mustafa kıskançlığından mehmetede bişey yapabilir nede olsa çocuk bu. orası hiç olmamaış bence.
evet evet bende hıhhhhhhhhh
hürrem yüzükleri pazar tezgahlarına kadar düşmüş
yanlış alıntı yaptım gerçeğinin fiyatı hakkında bilgisi olan var ..acaba çok mühim lütfennn..
gumusu 80 tl.. pirlantasi 15.000 tl