Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ne güneşin aydınlığı, ne de gecelerimin parlayan yıldızları yardım etmiyor kanayan yüreğime. Kaç kez Ay hilal, kaç kez dolunay oldu yoksun. Bu mermer teras soğuk, karanlık, kimsesiz, sahibini bekliyor. Rüyalarımda keman sesini duyunca ağlayarak uyanıyorum. Sabah ezanına kadar dualar ediyorum Rabbime. Rabbim benim mehtabımın yıldızını koru, önündeki karanlığı kaldır ışığınla. Merhametinle yol göster seferde olanlara. Tez zamanda kavuşsunlar ardından ağlayanlara. İki gözüm sana emanet. Unutma beni.

hatice sultan kimdir,pargalı ibrahim eşi hatice sultan,hatice sultanın ilk kocası,hatice hanim sultan sultan suleymanin kardesi

Kanuninin Kardeşi Hatice sultan kimdir,pargalı ibrahimin karısı Hatice Sultan kimdir

Hatice hanım sultan 1496'da doğdu. 1582'de İstanbul'da vefat etmiştir. 1505 yılında İskender Paşa ile evlenmiştir. Daha sonra da Makbul İbrahim Paşa ile 2. izdivacını yapmıştır. Vefatında Sultanselim camiinde şehzadeler türbesine defnolundu.

Nasıl yanii Hatice Sultan ilk eşiyle 9 yaşında mı evlenmiş o zaman. 1505 yılında evlendiğine göre. Eğer öyleyse yuhhh derim artık yaa... :44:

Valla Ibrahim'i yurekten kutluyoruz cok metin davrandigi icin mi?!!! kesinlikle hayir!

Ates olsa curumu kadar yer yakar cumlesiniiiiiii italyancaya cevirdigi icin :KK60::KK60::KK60:

şehzade mustafa niden hiç büyümüyo aceba :KK61:
hürremin bebe kocaman oldu,mustafada tık yokk :86:

dizide nca seye dikkat etmisler bisey gozlerinden kacmis..mahidevraninda hurreminde gozu yesil sulumanin mavi iki cocukta karakasli karagozlumu olur yahu

Şehzade Mustafanın gözleri resimlerinde de koyu renk (resimlerin gerçek olduğu da kesin olmasa da)
Demek ki babannelerine çekmişler:KK1:

dizide nca seye dikkat etmisler bisey gozlerinden kacmis..mahidevraninda hurreminde gozu yesil sulumanin mavi iki cocukta karakasli karagozlumu olur yahu

çocuklar sümbül ağaya benziyor :KK30: inananamıyoruuuuummm :96:

yere bakan yürek yakan cinsinden :KK9::KK9:

çocuklar sümbül ağaya benziyor :KK30: inananamıyoruuuuummm :96:

yere bakan yürek yakan cinsinden :KK9::KK9:

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: ayy çok güldüm çok fenasınız kızlar yaa nelere dikkat ediyosunuz bea :KK37: :KK1:

maşallah hatice sultan baya yaşamış,kim ona yaklaşsa ölmüş.2 koca 1 nişanlı.
mahidevranla hürrem de fena sülümana yaklaşanları hemen öldürmeye kalkıyorlar.baksana pargalıya iyi niyetli aklına bile gelmiyor.

:KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: ayy çok güldüm çok fenasınız kızlar yaa nelere dikkat ediyosunuz bea :KK37: :KK1:

ayy kızlar gülmekten öldüm :KK60::KK60::KK60:ince detayları nasıl da bulmuşsunuz valla bravo size. hele mehmet şehzade biraz hızlı büyümedi mi şimdi?:KK60: sümbüle de pay var :KK60::KK60:
hatice sultanda beni daralttı artık, mızmızlıkta bu kadar olur yani offff :KK37::KK57::KK57:

bu bölümde baya attılar he
yok zehir iç,iyileş
yok muskayla yaralar geçsin
oldu canım başka :KK60::KK60::KK60:
pargalıda her dili biliyo maaşllah:KK60::KK60::KK60:

eğitim başka bişey:KK1:..kanuni,çevir pargalı dedikçe çeviriyor...:KK9:

tabi ya eğitim :KK60:
baba beni dil kursuna gönder :KK58:(hiçte öğrenesim yok iyi mi:97:)

gerçi ekber karoline ne demişti :KK28: bi geçmişe gidelim:KK55:
dil dile değmeden dil öğürenilmez diyip kulağını ısırmıştı hollandada :KK23:
ya bi dakka ya:KK28: burası hürrem topiği:86:
neyse yazdım bi kere silmiycem
ne alakaysa,bu replik nerden aklıma geldiyse:KK60:töbee :KK60::KK60::KK60:

X