- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
hakkaten ya hürreminn karnı niye büyümediii
ama haftaya dogum zamanıı olmadı ki böleee
klasikk hürremm vakasıı
1 halvet
1 şehzade
1 dogumm
bölümler böle sürüp gidecek sanırsammm
mahi devranaa yeşil çok yakışıyorrrr
ha bird ekıyafetleri var mesela şimdi bizde öle giysekk ayyol nasıl hareket etcez onlarla
bulaşık makinası boşlat o kıyafetle ev süpürr ne komik oladıhele balkonda çamaşır asmakkk
belli hatunların nidenn öle giyindigi iş yok güç yok giy elbiseyi yat dairedeee
git halvetee dogur bi şehzadeeee
kolu eteği çoluk çocuğa dolanırdı valla..kocişin tabağına yemek koyacan,anam safiii entari olur mutfak..
hergün nişan, kına kostümü gibi..yok yok bacım, saray eşrafına göre o entariler..bize gelmez..
Ya benim çok acayip ama yüreğimi burkan sahne Duacı Hatın rolündeki Binnur'un o kırmızı şekerlere bakması oldu ay nasıl bakıyordu şekerlere kedinin ciğere baktığı gibim yaa sonrada yuttu zaten hepsini tıkıştırdı ağzına kadına altın değil bir çuval şeker versen daha makbule geçecekti sankimm
Bir de maşşallah dizi de herşey var yaa tıp namına. Kız gece içiyor zehiri sabah bir kusturuyorlar tamam neymiş o mide yıkanması felan kandırmış bizi doktorlar bakın yüzyıllar önce daha kolayı varmış ohh koklat kustur ve ayağa kalksın. Ya kutusunda zehirin ne işi var oralara hiç giremicem parfüm şişesi gibi şişede zehir ben onu parfüm sanardım bee başka yerde görsem. Hemi de sonra hamilelik için şimdik gebelik testi yap pozitifi görmeye çalış kan testi yaptır hemen de çıkmaz yok ikiye katlasın bilmem ne.. Burada şak diye bakıyor ebe kadın koyuyor teşhisi hamilesin yok yok bu zamanda kandırıyorlar bizi yaa.. Aynen dediğiniz gibi Mehmet büyümüş ama Hürrem'in karnı büyümemiş. Yazık naılda İbrahim'in ağzında düğümlendi sözler fermanı yazarken. Gülnihal'in yüzü de eskisi gibi oldu. Yine halvete çağırır mı Sülüman acaba. O zaman kesin öldürür Hürrem. Son sahnede öle aval aval bakıyorlardı Hürrem ve Mahidevran hiç inandırı değildi. Bence Mustafa Mehmet'i kurtaracak.
ainen,kaynanam eteğimi çpecek haaa...aman yerin kulağı var şşştttvay be padişah kardeşi olmak varmış bu dünyada:kaynanası görümceleri geldi ne güzel eteğini öptü hatice sultanıno an için yerinde olmak isterdim
Kızlar, o Boncuk ağa ne ayak ,vikiyle işbirliği yapıyor, dövmesine bakaraktan..
PArgalıyla olan italyanca tercümelerine bittim ama..kanuni çevir pargalıdiyor çeviriyor..
Ateş olsa cürümü kadar yer yakar diyor..çevir pargalı diyor..
ayol italyancaya nasıl çevrilsin bu lafff...
Kanuni nerdeyse bıldırki hurmalar totonu tırmalar ..aha bunu da çevir bakalım nasıl çevireceksin diyecekti,goradaki Cem yılmaz hesaaabı..:86::86:
sümbül gerçekten tuhaf bakıyor gülnihale,bende anlamadım erkekliği geri mi geliyor neyyy,ne varsa şu gülnihalde sümsük şey :95:gülnihal iyileşiyo çok mutlu oldum gerçekten.bi yerde okumuştum gerçekten gülnihal diye biri varmış sanırım.bununla ilgili bi bilginiz varmı kızlarr...bu arada sümbül gülnihale aşık oluyo sanırım
-baaak ben senin için bu kadar biriktirdim bakalım senin göz yaşın ne gaddar...
buna ek olarak hasret çekenler, vuslat bekleyenler biraraya geldiklerinde birbirlerine biriktirdikleri gözyaşlarını armağan ederlermiş. bu hediye en değerli taşlardan bile kıymetli sayılırmış.
[/B]
Onlar lokum yerken benim canim cekti acayip yaaaaa.Diyette olmasam kosup hemen alacaktim ama...o nasıl lokumm yimek ti kıı
yutamadı kadınn
gülüsüne hastayim bu hürremin ,kahkahasi hosuma gidiyor ......sümbül gülnihala asik oluyor yavas yavas sanirim
bu hurem niye yataktan öyle hortlak gibi birden kalkıyo :O şu şeytan filmindeki kız gibi
evet canim biride ölüyor biride sürgün giden mahidevrana yardim ediyormus maddi anlamda .....:26: nekadar dogru bilemicem:26::26:
kociş dedi ki;
hürrem sülümana söyledi ibrahimle haticenin aşkını oda haticeyi deniyor ,sonra gidip nişan hazırlıkları için ibrahimi deneyecek dedii...olabilirrrrr??