Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yangın olayı oldu mu öyle şimdi?..sen kalk, şehzadelerin oyun odasına gir ortalığı yak..
hiç başında dadılar ,bakıcılar yok..koskoca hünkarın şehzadeleri yalnız bırakılır mı? olamamış..

hürremin oglu mustafadan daha güzel,cok seker bi bebek masallah ya.

kesin hastadir müstakbel damat bey

kanuni rodostan dönmeden.müstakbel damat sizlere ömür olacaktır.nişan olacak dedi babaı damat hönk hönk öksürmeye başladı..:2:
.Pargalı bu olaya sevinecek ama..
çok üzüldüm pargalıya yaaa..bi de ağladı..

şehzade memet büyümüş hürremin karnı büyümemiş doğurdumu yoksa biz görmeden

belli zaten ,gidici damat adayi ....gülfem ömür boyu öyle kocasiumi kaliyorki,bir cocuk dogurmus hünkara ama ölmüs ,ondan sonra halvet yüzü görmemis belliki:85:

anca toparlar göbegini platesle,leslie teyzeyle .3.ye korunsular artik bi sekilde bu ne yahu ardi arkasi kesilmiyor

Şehzade Mehmet'e ilk hamile kaldığında erkek olacak demişti. Nerden biliyorsun diye sorduklarında. Biliyorum erkek olacak, sonra yine erkek olacak, sonra yine erkek, yine erkek olacak diye carlamıştı... Bunun ardı arkası kesileceğe benzemiyor kızlar, ölene dek doğuracak herhalde

vay be padişah kardeşi olmak varmış bu dünyada:kaynanası görümceleri geldi ne güzel eteğini öptü hatice sultanın o an için yerinde olmak isterdim

hangi kaynana gelininin eteğini öper öptürürler işte tarihte olmuş ya bu yeter bize

Kızlar, o Boncuk ağa ne ayak ,vikiyle işbirliği yapıyor, dövmesine bakaraktan..

PArgalıyla olan italyanca tercümelerine bittim ama..kanuni çevir pargalı diyor çeviriyor..
Ateş olsa cürümü kadar yer yakar diyor..çevir pargalı diyor..
ayol italyancaya nasıl çevrilsin bu lafff...
Kanuni nerdeyse bıldırki hurmalar totonu tırmalar ..aha bunu da çevir bakalım nasıl çevireceksin diyecekti, goradaki Cem yılmaz hesaaabı..:86::86:

hürrem karısı 4 tane oğlan doğruyor.sıradaki 2. selim tahtada o geçiyor ama hürrem 52 yaşında rahmetlik olunca göremiyor oğluşunun tahta çıkışını ohhhh canıma değsin allah nasip etmedi görmesini rus köleye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…