Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
anamm hürremeee bak sennnn
1 halvett 1 şehzade 1 halvet 1 şehzanede

meaşallahhhhhh

koca sarayda hürrem hertürlü dangalaklığı yapıyor..Bi haticeyle pargalı açılamıyorlan Sülümana..
söyle kurtul..:86:

koca sarayın en mutsuzu mahidevran değil hatice sanırım

bence hatice değil şanssız olan.
o en azından sevilip değer veriliyor
en bahtsızı kanuninin ilk eşi adını unuttum bebeğide ölmüş hürrem doğum yaptığında bebeğe nasıl içten bakıyordu çok etkileyici

canım kanuni, hürrem ile nikahlandıktan sonra kimseyle beraber olmuyor.diziyle tezat bir durum yok yani.

yazdıklaırnıza bakılırsaaa saraydaa yaşamış gibi görünüyorsunuzzz
baa eminsinizzz yaniiii:26:

slm kızlar padişaların neden yabancılarla evlendıklerı hakkında sunu duydum...bı padişah ın musluman olan eşini esir alıp çıplak bir şekılde kafırler zumresıne içki tutturup buylece musluman padısah hanımlarıyla dalga gecmışler..... ve bu o donemde osmanlıyı cok uzmus musluman bı hanıma bunun yapılması..ve onlarda ondan sonra yabancılarla evlenmısler yabancı bı kadın zaten baskalrını da umrunda olmaz....ne kadar dogru bılmıyorum ama paylasımmm..

doğru olduğunu sanmıyorum..Padişahlar evlenecekleri hanımlarını müslüman yaptıktan sonra evleniyorlarmış,Rus olan birisi müslümanlığı kabul edip.. müslüman olunca esir alındığında da aynı şey geçerli olmaz mı?doğuştan müslüman veya sonradan müslüman diye bir ayrım olmaz zannımca..böyle bir şeyin yapıldığını varsayarsak, hepsi padişah için ,osmanlı için üzücü olur..amaaannn bu sonradan müslüman oldu, boşver.. olayına girilmez yaniii..:93:

Bİnnur Kaya da diziye girmiş. Bayılıyorum o kadınaaa yaaaa Hürrem Büyü yaptırıyor sanırım. Mahidevran af diliyor fragmanda. Hürremin işi zor gibi:98:

hürremin konuşma tarzına bayılıyorum.gerçekte türk galiba ama türke de benzemiyor.türk bir oyuncu olsa ne kadar iyi oynarsa oynasın bu kadar oturmazdı.iyi düşünmüşler doğrusu.

tam bişey içiyodu hürrem,muskacı binnur 'içme çünkü yüklüsün' dedi..
gene gebe sanırım :82:

lohusa lohusa gidip girdi sülümanın koynuna
sabretmedi
beni öldür dedi bi de ya

lohusa lohusa gidip girdi sülümanın koynuna
sabretmedi
beni öldür dedi bi de ya

orası biraz muallakta kaldı..hadi hürrem bilmiyor diyelim logusa iken halvet olmaz diye..ki mümkün değil..koskoca cihan padişahı da mı bilmeyecek..yuh yaniii..

ya bacılar bişey sorcam bu gülfem kimin nesi oluyo ben hala bulamadım :26::26::26:biri söylesinde rahatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…