Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bu Nurbanıya da yazık buralar benim olcek, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı modunda ama :KK53: altı üstü selim 8 yıl tahta kaldı.

Sonra zaten oğlu Murat geçti orada Safiye sultan meselesi var zaten.

Keşke dizi Muheteşem yüzyıl Nurbanının yolu olarak devam etsede :KK53: görsek totoşunu yerleştirmek istediği yerde neler gelecek başına :KK53:

Stil ne oldu bolumde ozet gecsene. :KK1:

Bu Nurbanıya da yazık buralar benim olcek, binicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı modunda ama :KK53: altı üstü selim 8 yıl tahta kaldı.

Sonra zaten oğlu Murat geçti orada Safiye sultan meselesi var zaten.

Keşke dizi Muheteşem yüzyıl Nurbanının yolu olarak devam etsede :KK53: görsek totoşunu yerleştirmek istediği yerde neler gelecek başına :KK53:

kızz tamda senden bahsediyodum topikte nerelerdesin sen bakim :KK19:

Valla o kadın bunları bile hesap etmiştir yaaa:KK1:
okadar masumun kanına gir şehzadeyi öldürt sözde çok sevdiği sultanının can dostunu pargalıyı öldürt
sevdiği adamı yangınlara at kendi ellerinle... onlarcada cariyenin kanına gir hepsini yak yık yok et
sonrada cami yaptır aşevi yaptır Allahın rızasını topla valla iyimiş haaa...

sultanların en matematik severi :KK70:

yalnız hürremin de hayatının gül bahçesinde sefa içinde geçtiğini düşünmekte haksızlık olur.
iki evladını mezara koymuş bir üçüncüsünün de kendinden sonra yakın bir zamanda öleceğini bilerek ahirete yol almıştır.
sülümanda kendisine az çektirmemiş firuzesidir fortunasıdır gözünün yaşına bakmamıştır.
cariyelerde ona az çektirmemiş bir numaralı suikast alanı olan hamamda bıçakla az sıkıştırmamıştır hatta biri bayağı muvaffak olup hürroşu yakmıştır.
yani hürrem kötülükler yapmıştır tabiki ama karşılığında oda büyük acılar çekmiştir.

sultanların en matematik severi :KK70:

yalnız hürremin de hayatının gül bahçesinde sefa içinde geçtiğini düşünmekte haksızlık olur.
iki evladını mezara koymuş bir üçüncüsünün de kendinden sonra yakın bir zamanda öleceğini bilerek ahirete yol almıştır.
sülümanda kendisine az çektirmemiş firuzesidir fortunasıdır gözünün yaşına bakmamıştır.
cariyelerde ona az çektirmemiş bir numaralı suikast alanı olan hamamda bıçakla az sıkıştırmamıştır hatta biri bayağı muvaffak olup hürroşu yakmıştır.
yani hürrem kötülükler yapmıştır tabiki ama karşılığında oda büyük acılar çekmiştir.

Canim bosuna dememisler "uzdugun kadar uzulursun" :)
Baskalarinin cani yaniyosa kendide yanacak...

[video=facebook;10150897065005392]https://www.facebook.com/video/video.php?v=10150897065005392[/video]

Son düzenleme:
senin de ellerine sağlık canııımmmm.:KK16::KK16:.. lüp lüp indirelim mideye:KK56: ,
diyetteyim ama olsun, bozarım hürremin ölümü şerefine:KK9::KK9::KK9::KK9:

40. 52. hatta senesini falan hepsini okuturuz.. hürroş öldü ya, hepsini yaparız..:KK52::KK52::KK52:

Gacımmmm lüpp lüpppp yidimmm hepsini :KK56::KK56: bide güzel olmuş lokmalar helvalar :KK53::KK53:
Reyizcilere inat her sene mevlütü bizden olsun :KK52::KK52:
Mezarınıda mı yaptısak ne dersinnnnnn :KK24::KK24:

Kızdım sülo efendiye bide diyorki gülfeme bu acı başkaa ,nannnnn sen evladını kaybettin,birii bulaşıcı hastalık nedeniyle gitti,yaaa mıstafa sen kendi ellerinle zombi hürremin lafıyla,atçı bitli rüstonun,cadı jr mihinin imecesiyle öldü..
Bu kadar canın yanmadı herhalde,bide utamadan bu acı başka diyonnnn deeee gitttttt süloo yaaaa :KK57: :KK57::KK57:
Birde sutan sületymen değil,derviş süleyman gibiydin aşam kıyafetler filannnnnn :KK52::KK52:

Kızdım sülo efendiye bide diyorki gülfeme bu acı başkaa ,nannnnn sen evladını kaybettin,birii bulaşıcı hastalık nedeniyle gitti,yaaa mıstafa sen kendi ellerinle zombi hürremin lafıyla,atçı bitli rüstonun,cadı jr mihinin imecesiyle öldü..
Bu kadar canın yanmadı herhalde,bide utamadan bu acı başka diyonnnn deeee gitttttt süloo yaaaa :KK57: :KK57::KK57:
Birde sutan sületymen değil,derviş süleyman gibiydin aşam kıyafetler filannnnnn :KK52::KK52:

tam üstüne bastın bacım:13:, aynen ben de oraya bi kızdım bi kızdım anlatamam.. bi de gülfeme dertleniyor:KK53: ..
e gülfem de senin karın, kime dert yanıyosun farkında değilmisin:KK19::KK20:
ula sülo yatacak yerin yok:KK53:

[video=dailymotion;x1snabu]http://www.dailymotion.com/video/x1snabu_magnificent-century-suleyman-s-moments-1520-1558-hurrem-faints-in-suleyman-s-arms_shortfilms[/video]

hürremin ölüş anı ve ilk görüş anıııı

mahinin çatladığı anlardan sadece biri
[video]http://www.mynet.com/video/dizi/hurrem-raks-ediyor-1116212/[/video]

Canim bosuna dememisler "uzdugun kadar uzulursun" :)
Baskalarinin cani yaniyosa kendide yanacak...

aynen öyle :)

adiyef .!.:

ben hürremim ben hürremim :KK70:
o zamanki bölümlerin tadı da bir başkaydı.
ah meryem ah ne olurdu sanki yanlış insanlarla dost olup kariyerini böyle baltalamasaydın.
gerçi bebişini eline alınca yinede değdi demişsindir.

X