- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi çok tarihçi çıktı konuştu canım zaten hürremle alakası yokmuş ki gerçekte babasının arkasından o adamla iş yapmış falan filan işte ben hürremciyim arkadaş mahi devran onun çocuğunu öldürtürken kimse bişey demiyodu ben kadını esir alıp karı yapmış süleyman sormuşlarmıki ona
İyide yawrum tarih ne alaka.Tarih ile alakası yok dizinin.Ben dizi üzerinden yorum yapıyorum.Ohoo tarihe girersek bir çok şey yer değiştirir.
Ayrıca ben ne zaman mustafa desem ama mahidevranda mehmedi öldürdü deniliyor yaw ben mahiyi hiç savunmadım sevmedimde banane mahiden.Ben mustiyi sevdim hem dibine kadar da musticiyim Bu sebepten hürremide hiç sevmedim
gerçek mustiyi gördün mü sen
O niye :44: hürremi sevenler gerçek hürremi mi gördü
kısım çoğu mustici mehmet günsurcu aslında
Ne sandın tabiki öyle hürremi sevnelerde meryemden ötürü sevmediler mi
Bu işler böyle hacı nerede yakışıklı,karizmatik adam orada sevilesi adam
Tarih felç hacı bu tezinden sonra
İyide yawrum tarih ne alaka.Tarih ile alakası yok dizinin.Ben dizi üzerinden yorum yapıyorum.Ohoo tarihe girersek bir çok şey yer değiştirir.
Ayrıca ben ne zaman mustafa desem ama mahidevranda mehmedi öldürdü deniliyor yaw ben mahiyi hiç savunmadım sevmedimde banane mahiden.Ben mustiyi sevdim hem dibine kadar da musticiyim Bu sebepten hürremide hiç sevmedim
Bi çok tarihçi çıktı konuştu canım zaten hürremle alakası yokmuş ki gerçekte babasının arkasından o adamla iş yapmış falan filan işte ben hürremciyim arkadaş mahi devran onun çocuğunu öldürtürken kimse bişey demiyodu ben kadını esir alıp karı yapmış süleyman sormuşlarmıki ona
1 dk çok pardon yorum yazmak istedm size niyetm polemk değil baştan söyleyeym siz taraf tutarak konuşmuşsunz gibi geldi bana. bir çok tarhçi hürremle alakası yok diyo diyelim ki ( ben öyle bir şey duymadım ama) mahi devran ın öldürtmesi de dizi gereği dendi ama onu kulak arkası etmeyinz lütfen.
ben bir çok kitapta hürrem in öldürttüğüne rastladım ama mahi devran ın mehmeti öldürttüğüne de rasrlamadım ayrıca mahi devran ın böyle bir şey yapıp yapmadığı hala tartışılır konumda ama hürrem i kötü özellkleriyle tanıyor çoğu insan
bu arada dün çok ağladım ama aşk için ne üzücü ölüm ne kadar yakın ve sevdiklerinin yanında ölümünü bilmek hiç dayanamadım
Yok canım niye polemik olsun ben hem kanaltürkte bi programda hemde yetiş zahidede bi tarihçiden dinledim ve duyduklarımı yazdım ve bazı yerlerdede yazdığı gibi
Üç tane padişahlık alameti vardır. Bunlar, Tura çektirmek, adına hutbe okutmak ve adına para bastırmak.. Padişah olmadan bunları yaptırmak suçtur ve cezası idamdır. Yani Şehzade Mustafa hakkında iki idam kararı vardır.
Ya hürremin eceli geldi dizinin meleği oldu çıktı
bu kadar mı yapmacık olur elinde olsa bütün düşmanlarını kendi elleriyle diri diri yakacaktı şimdi helallik alıyomuş peehhh
birde sülüman demezmi ölüm iyilere güzel görünürmüş diye öbürüde şükür diyor
ay dötümle güldüm size heee
Bir kaç bölüm daha hürremi böyle gösterirlerse
Mustafanın kendi kendini öldürtüp hürreme iftira attığını düşüneceğim
Neyse hürrem ölüyorda bu abuk yanılgıdan kurtuluyorum
aynen bacılarım..:13::13:
içim kastı son bölümlerde,:97::97:
hele dün akşam ki bölümde iyice içim şişti hürrem yüzünden,
bi hesap kapama,bi telaş, bi organizasyon,bi plan nedir aga bu? bi ölemedi gitti kadın beee..
onu yaptı, bunu yaptı, sofra kurdurdu yiter dedim yaaaa
ölüm sıkıntısı yaşarken de envai çeşit modelde taktığı taçlar da cabası...
sofra kurdurdu bütün aile efradına, süleyman bile onu bekledi mel mel sofra başında,ne saçmaydı...
yalnız nurbanunun son sözlerine neden bozuldu ki?valide sultana kendisi de benzer tavırları sergilemişti
neyse gitti de rahatladık
artık kendisi düşünsün orada pargalımla, mustafama ve diğer bilimum cariyelere ne hesap vereceğini?
bunlarda vaadettiğimiz lokmalarımız... haydi yiyin gariiii..yarasın
Ben ne bekledim biliyormusun Mustafanın pargalınının o bilumum cariyenin hürreme gözükmesini.Sırf onu bekledim ama olmadı
Adaletinin terazisi kırılmış sülümanda mustafamı "çabuk olun" nidaları ile ölümünü beklerken hürremi şiirlerle yollaması ne acı