- 22 Aralık 2010
- 8.942
- 402
gacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..
tamam oldu isteyen hepsinden yesin..
hürroşun mu yaraları çıktı yoksa,beter olsun emiiii
Başın sağolsun canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..
Çok teşekkğrler arkadaşlar sağolun,hepimize uzun sağlıklı ömürler olsun..
Başın sağolsun canım..
Ablacım, başınız sağolsun..
Eee hurrem sultan da oldugune gore artik dagilabiliriz...
Muhteşem Yüzyılda sona yaklaştıkça ölümler de kapıyı çalmaya başladı.
Muhteşem Yüzyılda Hürrem Sultanın ölüm sahnesi çekildi. 30 Nisanda ekrana gelecek.
Dizi de Haziranda sona erecek.
Eki Görüntüle 1073960
Hürrem yeni fragmanda pamuk olmuş şeker olmuş.Heerkesi öldürdüm artık öldüreceğim kimse kalmadı dur bakim aa valla kalmadı.Hadi ben öleyim ölürkende tonton nineye bağlayayım modunda.
Bide mahidevrana gitmiş helallik istiyor Sen benim mustafa gibi oğlumu öldüreceksin ben zilyon yıl geçse affetmem seni hürrem.Mahide hemen helal ettim diyor.Hoş mahi ile bu konuda berabereler.Olan yine benim mustafama oldu
:13::13:
heee inandık,hemen de üzülcez sanki
Hürrem yeni fragmanda pamuk olmuş şeker olmuş.Heerkesi öldürdüm artık öldüreceğim kimse kalmadı dur bakim aa valla kalmadı.Hadi ben öleyim ölürkende tonton nineye bağlayayım modunda.
Bide mahidevrana gitmiş helallik istiyor Sen benim mustafa gibi oğlumu öldüreceksin ben zilyon yıl geçse affetmem seni hürrem.Mahide hemen helal ettim diyor.Hoş mahi ile bu konuda berabereler.Olan yine benim mustafama oldu
:13::13:
heee inandık,hemen de üzülcez sanki
Başınız sağolsun allah rahmet eylesingacım yokum epeydir,babamı kaybettik maalesef şubat ayında,pek gelemedim yani..