Mustafam sende yoksun ha artıkbi an süleyman öne atıldı mustafa kurtulunca heralde kendi elleri ile boğacak dedim.Beklerim yani yapar
Sıfatına şey yaptığım süleyman
Aynen.
Yemin ederim cellatlar sağa sola serilince, gel hayvan kendin boğ adam kalmadı dedim.. Beklerdim de.
Yorumunada, eylemine de canı gönülden katılıyorum
Kızlar iyi misiniz yaa:26:Onada ppisliğin içide boğulup ölmek yakışır zatenpisliği pislik paklar
Eee eden bulur.demekki haketmiş o kalpsiz. ...Ölmüş insanların arkasından konuşmamak lazım.Dizi izliyoruz sonuçta Sultan Süleyman osmanlıya birçok zafer kazandıran bir padişahmış. Padişahlık döneminde kardeş evlat baba biryana devlet bıryanaymış. Diziye kanıp hiç bir karaktere beddua hakaret etmek dogru degıl bence.Aradan kaçyuz yıl geçmiş dizi yuzune rahmetlıler beddua yıyıyor tövbe tövbe..
Kızlar iyi misiniz yaa:26:
Hz Muhammet askina, Hz Ali askina, Hünkarimiz Hacı Bektas-i Veli askina gitmeyin Sehzadem( Aynı zamanda Şehzade Cihangir in abi diye bağırma sahnesi. Off bu ne yaa.. insan evladına kıyar mı?
O degilde bu Suleyman Pargali oldugundede uyanamadim Pargali boguldu diye bagira cagira uyanmamismiydi ! Madem uzulcen arkadasim niye emir verion oldurun diye ! AYNI SEYI MUSTAFAYADA YAPTI MUSTAFA DIYE AGLIO PES YA PES !!