Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yattın yer cennet mekanı olsun mustafa.. neler çekmişin neler içim eridi gitti resmen..
en çok da senin oraya saf temiz savunmasız inadına
babam bana kıymaz babam bana yapmaz .. demen oraya gitmen.. çok çok acı birşey
yeniçeriler seni koruyacaktı ama olmadı onlarda döndüler
atmaca kurtaracaktı seni..
koştu atıyla
ama onuda vurdular
..
ben bu filmi artık izlemem:KK14::KK14:

birde süleyman şundan korkuyor, babası yavuz sultan selim amasya şehzadesi iken, tahtta olan babası 2.beyazıtı askerleriyle tahttan indiriyor ve zehirliyor. aynı şeyi mustafanın kendine yapacağını düşünüyor, ölmemek için öldürüyor :KK43:((

Boğazım düğümlendi 2 sakşka sonra tekrar başlayacak dayanamayacağım ben bu sahnelere :KK14::KK14::KK14:

Osmanlı Selimden devam etti de ne oldu pehh hamamda hatun kovalarken öldü.Bence Mustafa dan devam etseydi bugün Osmanlı tarihi çok başkaydı.

kızlar çok kötüyüm ağlıyorum biliyormusunz.. içim nasıl sızladı.. yazık nasıl çabaladı nasıl.. Allahım bu nasıl bir insanmış
o hürrem yılanı.. başları göğe mi ermiş
ölümünden sonra o mektuptan sonra çok vicdan azabı çekmiş neye yarar..

Bende ağlıyorum.daha önce dizide filmde hiç ağlamamışdım.hemde hüngür hüngür....iyiki yalnızım

piskopata bağladılarr beni yaaa yağlı urganlara gel sülooooo geberrr

Allah kahretsin boyle tarihi de boyle devleti de be. Hangi baba yollar cellatlari oglunun ustune ? Sen boyle onun bunun akliyla mi yonettin koca imparatorlugu kahpe herif Birde tülün arkasindan izliyor serefsiz kopek ! Bakamicam gece gece sinirlerim zipladi gitti aslan gibi cocuk .

Hemde izliyor bakoyorya gözünün önünde. Nasıl insan. İnsanmıki.insan ola bilirmiki böylesi.hemde bunu oğluna yaptı ya oğluna.......ne yazıyım ki hırsımı döküyüm....

X