Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mustafam sende yoksun ha artık :KK14::KK14: bi an süleyman öne atıldı mustafa kurtulunca heralde kendi elleri ile boğacak dedim.Beklerim yani yapar :KK47:

Aynen.
Yemin ederim cellatlar sağa sola serilince, gel hayvan kendin boğ adam kalmadı dedim.. Beklerdim de. :KK47:

Ay sinir minir kalamdı benle mustafa oldukten sonra sen ona daha ne poykuruyorsun öldürdün işte öldürdün :KK14::KK14:

Ölmüş insanların arkasından konuşmamak lazım.Dizi izliyoruz sonuçta Sultan Süleyman osmanlıya birçok zafer kazandıran bir padişahmış. Padişahlık döneminde kardeş evlat baba biryana devlet bıryanaymış. Diziye kanıp hiç bir karaktere beddua hakaret etmek dogru degıl bence.Aradan kaçyuz yıl geçmiş dizi yuzune rahmetlıler beddua yıyıyor tövbe tövbe..

Kızlar ben sizden arkadayim eurostar da izliyorum diye ama durumun vahametini önce sizden anlıyorum....

Ölmüş insanların arkasından konuşmamak lazım.Dizi izliyoruz sonuçta Sultan Süleyman osmanlıya birçok zafer kazandıran bir padişahmış. Padişahlık döneminde kardeş evlat baba biryana devlet bıryanaymış. Diziye kanıp hiç bir karaktere beddua hakaret etmek dogru degıl bence.Aradan kaçyuz yıl geçmiş dizi yuzune rahmetlıler beddua yıyıyor tövbe tövbe..
Eee eden bulur.demekki haketmiş o kalpsiz. ...

Bi de Mustafa diye bağırıyo, ağlıyo hayvan..
Çabuk olun, yakalayın diye böğüren kimdi !!!!!!!!
Ölünce mi düştü başa, ne olduğu!
Ölüm emrini kendi vermemiş gibi; tesadüfen gelip bulmuş gibi davranıyor!!!

Kızlar benim dinlediğim bir anlatıya göre Mustafa dilsiz cellatlarla boğuşuyor gerçekten ve onlar Mustafa yı alt edemeyince kafasına vurarak öldürüyorlar.Gerçekliliğini tam olarak bilmiyorum ama böyle bir şeklini de dinledim.Bir tarihçi olarak bunu da belirteyim.

Yazik pis bir oyuna kurban gitti mustafa, vicdansiz! Ağlıyor bir de, ben ne yaptim der gibi Allah belani versin süleyman :KK43:(

kızlar biri bana anlatabilirmi neden oğlunu boğdurdu bu sülüman? ne yaptıki bu çocuk bi kaç bölümü kaçırdımda:KK43:

yazık oldu mustafa.babasına güvendi gitti canından oldu.insan babasına bile güvenmemeli dye boşuna dememişler.belki mustafa padişah olsaydı osmanlı nın durumu daha farklı olurdu.

Hz Muhammet askina, Hz Ali askina, Hünkarimiz Hacı Bektas-i Veli askina gitmeyin Sehzadem :KK43:( Aynı zamanda Şehzade Cihangir in abi diye bağırma sahnesi. Off bu ne yaa.. insan evladına kıyar mı?
:KK14::KK14::KK14::KK14:

O degilde bu Suleyman Pargali oldugundede uyanamadim Pargali boguldu diye bagira cagira uyanmamismiydi ! Madem uzulcen arkadasim niye emir verion oldurun diye ! AYNI SEYI MUSTAFAYADA YAPTI MUSTAFA DIYE AGLIO PES YA PES !!

Kızlar iyi misiniz yaa:26:

Dizi sinirlerimi bozdu :KK14:

Hz Muhammet askina, Hz Ali askina, Hünkarimiz Hacı Bektas-i Veli askina gitmeyin Sehzadem :KK43:( Aynı zamanda Şehzade Cihangir in abi diye bağırma sahnesi. Off bu ne yaa.. insan evladına kıyar mı?
:KK14::KK14::KK14::KK14:

Off orasıda beni benden aldı hele cihangir abii diye bağırdıya bittim ya bitirdi ora beni.Önümüzdeki bölüm daha beter olacak :KK14:

Al milletin canini hic dusunmeden sonra islam ummet de yok ya. ALLAHIN verdigi cani o alir yalnizca. Bu nasil bir islam devletidir. Bu nasil bir vahsettir Bu nasil bir mantik ya.

O degilde bu Suleyman Pargali oldugundede uyanamadim Pargali boguldu diye bagira cagira uyanmamismiydi ! Madem uzulcen arkadasim niye emir verion oldurun diye ! AYNI SEYI MUSTAFAYADA YAPTI MUSTAFA DIYE AGLIO PES YA PES !!

Dengesiz işte o anlarda tutun çabuk bitirin işini diye gözlerinden ateş saçıyordu.

Öldüya tamam daha mustafadan zara gelemz az seveyim dedi heralde :KK47:

X