Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
115.bölümde ne oluyor öyle.
Mustafa toplamış askeri payitahta yürüyor.Bildiğin isyan Böylemi işleyecekler yani
Babası durdurun durdurmazsanız öldürün diyor Gerçekten Mustafanın ölümünü böylemi haklı çıkaracaklar
Tarihte böyle bi olay yokken hemde,mustafa hak etti mi diyecekler.
Çok saçma

bence de çok saçma
neden böyle işliyolar anlamıyorum
mustafanın tuzağa düşürüldüğü her yerde yazıyo
babasının çadırına çağırtılıp haberi yokken öldürülmeyecek miydi bu çocuk
bu şekilde isyan çıkarırsa zaten hakederek ölmş olacak
süleymanı haklı çıkarmak için mi böyle işliyolar konuyu cidden anlamadım

Heralde,aa bakın bizim atalarımız masum.Hürrem sütten çıkma ak kaşık mustafa kendi arandı demeye çalışıyorlar.
Yoksa çok saçma yani,zaten adamı kadın manyağı,beceriksiz,anne hala eteğinden çıkmayan biri gibi lanse ettiler.Birde isyan.Tuz biber

bence Mustafa'nın zırhını giyip "Payitahta gidiyoruz" demesi Süleyman'ın rüyası

Bende acaba rüyamı diye düşündüm ama böylede rüyama olur
Rüyaysa bu yine saçma ancak senaristler bu kadar saçmalayabilir
süleymanın rüyalarını izleyelim biz,2.boyuta felan geçelim.
Adam 3 bölümlük rüya görüyor bu sahneler rüyaysa eğer

fragmanı izledim mustafa bildiğin isyana gidiyor...
ağzıylada bunu söylüyor..
ama korkmayın bu bölüm sonunda mustafa konya sancağına tayin edilecek..burda saraya yürüme sebebi "alacaksan canımı kendi ellerinle al!!!" diyip elini öpmeye gidecek.zahirli kaftan meseleside ortaya çıkabilir bu vesileyle...

Ek olarak Mimar Sinan diziden neden ayrıldı ? Çok büyük bir yeri vardı oysa bu yıllarda Mihrimah için yaptıklarını işleselerdi keşke

Gazetede okumuştum,meryem ayrılınca ona destek olmak adına diziden ayrıldığını söylemişti.
Böyle bir açıklaması olmuştu.
Bir bölümdede yaptığı camiyi gösterdiler,Hürrem görmek için gitmişti Mimar Sinan'ı sordu,içeride çalışıyor gibi laf söylemişlerdi..

Böyle bir şey bekliyorum bende.Bi açıklaması olmalı bunca olayın.Mustafa da arkadaş madem babana hesap soracaksın.Ne olanı olmayanı toplayıp gidiyorsun tek başına gitsene be yawrum.Bizide heyecanlandırıyorsun

ben fragmanı izlemeden yapmıştım bu yorumu. heyecan yapmayın

Ne güzel bir fargman:Mustafa toplamış yeniçerileri nasılda tam güvenmişler şehzadeye yeniçeriler güvenmişte kanı canı babası güvenememiş.Ah ah Kanuni Osmanlıyı sen yıktın canım Şehzadeye oğluna canına insan taht uğruna kıyarmı.Evladının başarısını,askerlerin ona sevgisini görüp gurulanacağına,kendi bencilliğine yenilmiş ölene kadar Padişah benim inadını tuturmuşsun.

yani bende tahmin ediyorum,senaristlerin ocağın 2. haftası mustafayı öld
receklerini okumuştum bir yerde ,daha var yani ,mustafanın daha konyaya gönderilmesi lazım..ancak böyle olmuş olabilir ..dizi bu belli de olmaz bunlara..

Evet ocakta Mustafa diziye veda edecek.Bu olay ne olursa olsun kardeşlerinin Mustafaya cephe almasına sebep olabilir.Yani senaristler tarihten koparak ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim

Aman bu senaristler ne çok seviyorlar aynı sahneleri.Mustafanında böyle av macerası ardından da elena sevdası olmamışmıydı.Şimdide selim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…