Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Niye yahu ben simdi seyretmeye basladim.

Niye yahu ben simdi seyretmeye basladim.

Ne bileyim aslında Meryem'in bir sempatisi vardı.
İbrahim vardı,Hatice Sultan,Valide Sultan hepsi izlettiriyordu.

Vahide Gördüm'ü başka dizilerde o kadar çok gördüm ki,Hürrem olarak göremiyorum.
Hep aynı ciddi ifade,sert tavır...

Ben genel oarak bakiyorum. Gencler diziye ayri bir tad vermis bence. Bende Meryem varken izlemiyordum cok bagiriyordu isinamadim ona.

Vahide zaten olmasi gereken yasta Meryem cok genc dururdu.

nurbanunun fantazileriii ne o yaaa önce maske sonra küvettt o zaman selimi nurbanumu ayarttııı...kalpazan oldu...

beyazit ne o öleee heleki sevişme sahnesi berbattıııı

süleyman desen kart süloooo o kıza aşk tavırlarııı artık baydıı yani....ülennnn zamanında hürrem canına kıyıyordu sülo biri ile yatsın...

şimdi menopozlu olduda arzuları kadınlığımıbitti...yada sülonun kuluçka makinasımıydıki halvet işi için o kızı yolladı...

en sevndiğim de açık ağızlı fatma gittiiiii ...çabuk pes etti ama buda salla pati olduu...

• Şehzade Orhan (d.1543 Kütahya, - ö. Kazvin, 23.7. 1562 öldürülmüş).
• Şehzade Osman (d.1545 Kütahya, - ö. Kazvin, 23.7.1562 öldürülmüş).
• Şehzade Abdullah (d.1548 Kütahya, - ö. Kazvin, 23.7.1562 öldürülmüş).
• Şehzade Mahmud (d.1552 Kütahya, - ö. Kazvin, 23.7.1562 öldürülmüş).
• Şehzade Murad (d.1559 Amasya, - ö. Bursa, 1.8.1562 öldürülmüş).
• Mihr-u-Mah Sultan (d.1547 Kütahya - ö. Istanbul, 1593), 1562 ile Damad Muzaffer Paşa evlendi, 1568 Bağdat, Kıbrıs 1570 ve Luristan 1592-1593 valisi oldu.
• Hatice Sultan (d. ve ö. Kütahya, 1550).
• Ayşe Sultan (d.1553 Kütahya, - ö. Tokat, 1572), 1568 ile Damad Hoca'Ali Paşa Eretnaoğlu evlendi ve bir oğlan doğum sırasında öldü.
• Hanzade Sultan (d. ve ö. Kütahya, 1556)

Son fragmanda süleyman efendi yine Mustafayı kendine ihanet ederken görüyor rüyasında

Hep diyorum hürrem boşuna kendini yoruyor bu adam zaten mustafayla bozmuş kafayı,rüyaları yeter alacak mustafanın kelleyi

Devlette ağasından sultanına herkes hinlik peşindedir ama bizim süleyman bi mustafadır gider abi adam sana en sadık kişi,sen git rüyalarında hep mustafayı gör onla boz kafayı

klasik muhteşem yüzyıl akşamı şeker parelerimi yaptım,kızımı yıkadım,kaynana temizliğimi yaptım,kaynanama mesaj atıcam birazdan hooopp saat oldu 9

Amaaan hürremciler meryem uzerli gitti diye diziyi bıraktı,bende Mustim ölecek diye bırakacağım

Şimdi bile izleyesim yok kötü günler başladı sayılır

Sümbülün aşkının altından birşey çıkmayacaksa neden böyle bir konu işlediklerini merak edeceğim :26::26:

yaa artık meraktan izliyorum şu diziyi tabiii eskisi gibi yapışarak değil....ama saçamalığa bak yaa kadın gitti sümbüle yapıştı yılların çakalı sümbül aşkına inanadı koynuna girdi şakdananak kızı buldular....

şimdi kaptınıı derya vazgeçmeyecek vs. vs... saçalıklar deryası devammm

dizi çok sıkıcı geldi bana bu hafta artık izleyesim gelmiyo valla

ama varya meryem uzerli ne kadar kasılıyordur şimdi değilmi
ben olmadan koca dizi yerle bir oldu kimse izlemiyor, reyting meyting hak getire diye...
meryem gitti, onca yılların oyuncuları bile değer görmedi...
yani neymiş, biri gider biri gelir değilmiş....
biri giderse herkes bitermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…