Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Şuan diziyi izleyemiyorum malesef daha sonra tekrarını izlicem. Önceden diziyi zamanında izlemedigimde meraktan çatlar yerimde duramazdim. Oysa simdi o eski heyecanım kalmadi çünkü meryem gitti. O dizi meryem sayesinde bu kadar tutuldu yahu. Eski tadi yok birşeyler eksik geliyor. Vahide gördüm iyi bir sanatçı ama ben bir türlü ısınamadım. Meryemin o hirsli asil davranıslarından parlak yüzünden sonra vahide gördüm çok soguk yapmacık geliyor. Keske gitmeseydi meryem. Ya da daha genç bir oyuncu olsaydi yerine. Makyajlada yaşlandırılabilirdi. Bu sezon diziye şehzadeler renk katacak. En merak ettigimde nubanu selim aşki. Yoksa vallahi sarmaz..

Bende öyleyim.... Dizinin gününü bile unutmuşum... Şimdi netten bakıcam biraz :KK14:

o kutunun içinde ne var sizce...bence ya kulak var ya parmak :KK1:
birde nurbanuyu acaip sevdim ben...hatun dediğin böyle olacak :) hürrem o kıza bakınca kendini gördü...amacı da buydu..kendi eliyle ayağıyla geldi kız....ama nurbanu selime yazık olur kızcağız..öyle zeki kız ancak mustafaya yaraşırdı :KK14:
bundan sonra hürremi değil nurbanuyu ön saflarda göreceğiz sanki..

Nurbanı ile birlikte " adamı adam yapan kadındır " atasözümüzün nerden geldiğini anlatacaklar sanırım bize :27:

kızlar mustafanın gebe hatunu rümeysamıydı sanki vurulurken rümeysa dedi gibi geldi :18::KK17:

kızlar;evet katılıyorum meryemsiz hürrem bir tuhaf,ama ben kendimi zorluyorum,işin o tarafına takılmamaya çalışıyorum,çünkü mustafanın ölümünü,beyazıd ile selimin savaşını beyazıd'ın kaçmasını öldürülmesini,cihangirin ölmesini büyük merakla bekliyorum doğrusu...
derin devlet işin içine girdi sanırım mustafayı kim koruyor acaba??? yeni bir yüzüklü pelerinli adam çıktı karşımızaaa...

kızlar mustafanın gebe hatunu rümeysamıydı sanki vurulurken rümeysa dedi gibi geldi :18::KK17:

kızlar;evet katılıyorum meryemsiz hürrem bir tuhaf,ama ben kendimi zorluyorum,işin o tarafına takılmamaya çalışıyorum,çünkü mustafanın ölümünü,beyazıd ile selimin savaşını beyazıd'ın kaçmasını öldürülmesini,cihangirin ölmesini büyük merakla bekliyorum doğrusu...
derin devlet işin içine girdi sanırım mustafayı kim koruyor acaba??? yeni bir yüzüklü pelerinli adam çıktı karşımızaaa...

Doğru tesbit tebrikler :KK42: , DERİN DEVLET..:KK51:

o kutunun içinde ne var sizce...bence ya kulak var ya parmak :KK1:
birde nurbanuyu acaip sevdim ben...hatun dediğin böyle olacak :) hürrem o kıza bakınca kendini gördü...amacı da buydu..kendi eliyle ayağıyla geldi kız....ama nurbanu selime yazık olur kızcağız..öyle zeki kız ancak mustafaya yaraşırdı :KK14:
bundan sonra hürremi değil nurbanuyu ön saflarda göreceğiz sanki..

Kutunun içinde Akrep vardı...

bi bakem dediyidm de gelmeyeydimmmm görmeyeydimmmm kollarımı açeydim meryeme getme diyeydimmmmm

reytingler düşmüştür umarımda yönetmene ders olur ...önceden ben kızı yatırmadan yatağında iyigeceler der diziye yetişirdim dün gece oturuduk yatakta kitap okuduk oyalandık hiç yetişesim gelmedi sonrada yarı uyanık yarı uykulu seyrettim işte birde kızım uyanmasın diye sesini kıstık konuşmalardanda pek birşey anlamadım dolayısıyla ....ama hiç merek edip tekrar seyredesim yok...

kızlar bu arada yeni hürremin yüzüğüde değişmiş onu fark ettim aynı yüzük değil yüzük niye değişti acep...

vahide hanım güya entrika yapıyo ama entrika yaptığı bile belli değil çok donuk bi şekilde oynuyo dün izlerken sıkıldım resmen

Hele hele , Mihrimah'a Mustafa'nın başına gelenlerden haberi yokmuş gibi yapması çok acemiceydi. :KK6:

ben açıkcası nurbayı beğenmedim
zaten çirkin bir kız yani, makyajla falan da bişeye benzemiyor
hürrem öyle miydi doğal güzelliği vardı
nurbanu da hürrem gibi olmak istiyor ama ne gösteriş ne alımlılık ne güzellik var kızda
o kadar güzel oyuncu arasından onu bulmaları şaşırtıcı
güzel alımlı bir kız olabilirdi
birde hizmetçisine selim yüzüme bile bakmadı derken çok komikti kime trip atıyosa karşısında koskoca şehzade var her kıza bakacak değil adam:KK9:
hele gerçekte olsa o kadar kız arasından onun suratına bile bakmazdı bence:KK14:

ben açıkcası nurbayı beğenmedim
zaten çirkin bir kız yani, makyajla falan da bişeye benzemiyor
hürrem öyle miydi doğal güzelliği vardı
nurbanu da hürrem gibi olmak istiyor ama ne gösteriş ne alımlılık ne güzellik var kızda
o kadar güzel oyuncu arasından onu bulmaları şaşırtıcı
güzel alımlı bir kız olabilirdi
birde hizmetçisine selim yüzüme bile bakmadı derken çok komikti kime trip atıyosa karşısında koskoca şehzade var her kıza bakacak değil adam:KK9:
hele gerçekte olsa o kadar kız arasından onun suratına bile bakmazdı bence:KK14:

dünkü bölümde merve hakikaten çirkindi benim de hoşuma gitmedi demek ki makyaj olmasa bi numarası yokmuş bu kızın
ayrıca çok zayıf ve çelimsiz duruyo ama makyajla filan hallederler heralde almeda çok hoşuma gitti benim doğal değişik bi güzelliği var mihrimah ta dün çok güzeldi

bi de beni rahatsız eden hürremin diziye ilk başladığında kullandığı replikleri merveye de aynı şekilde yazmışlar
çok zorlama geldi bana bu
tamam hürrem gibi bi karakter olduğunu vurgulamaya çalışıyolar ama aynı cümleleri kullandırtmaları beni rahatsız etti
sanki aynı şeyleri tekrarlıyolar gibi

Muhteşem yüzyıl reytinglerde birinci gelmiş.Demek ki hürreme rağmen izleniyor
Zaten artık yoğun olarak siyasi meselelere dönecek.Olması gerekende bu.Meryemi o kadar sevilmiştiki dizi onun üzerine dönüyordu.

İlerde son görümce de girince diziye yine az buçuk hürremin entrikalarını izleriz:KK1:

dünkü bölümde merve hakikaten çirkindi benim de hoşuma gitmedi demek ki makyaj olmasa bi numarası yokmuş bu kızın
ayrıca çok zayıf ve çelimsiz duruyo ama makyajla filan hallederler heralde almeda çok hoşuma gitti benim doğal değişik bi güzelliği var mihrimah ta dün çok güzeldi

bi de beni rahatsız eden hürremin diziye ilk başladığında kullandığı replikleri merveye de aynı şekilde yazmışlar
çok zorlama geldi bana bu
tamam hürrem gibi bi karakter olduğunu vurgulamaya çalışıyolar ama aynı cümleleri kullandırtmaları beni rahatsız etti
sanki aynı şeyleri tekrarlıyolar gibi

Hamama giricek , sonra cici elbiseler giyecek , kokular sürerken de ( pardon koku sürücü kadın oluyor yanlarında ) izleyeceğiz... Sonra çirkin ördek yavrusu güzeller güzeli bir kuğuya dönüşecek...:KK14:

Bu ara duydunuz mu ? ne kadar doğru bilmiyorum ama Meral Okay ölmeden önce,son sezon için Vahide'yi düşünüyormuş zaten.

Hürremin yaşlılığı için Meryem olmayacağı yüzü çok genç ve diri olduğu için makyajla istenilen etkiyi vermeyeceği için Meral Okay yerine Vahideyi söylemiş.Hatta son sezonun ilk yarısında Meryem son yarısında uzun bir zaman atlatmasından sonra Vahideyi görecekmişiz.

Zaten son sezonun son yarısında şehzade çekişmelerine yoğunlaşacağı için hürremin rolüde azalacak

Bu ara duydunuz mu ? ne kadar doğru bilmiyorum ama Meral Okay ölmeden önce,son sezon için Vahide'yi düşünüyormuş zaten.

Hürremin yaşlılığı için Meryem olmayacağı yüzü çok genç ve diri olduğu için makyajla istenilen etkiyi vermeyeceği için Meral Okay yerine Vahideyi söylemiş.Hatta son sezonun ilk yarısında Meryem son yarısında uzun bir zaman atlatmasından sonra Vahideyi görecekmişiz.

Zaten son sezonun son yarısında şehzade çekişmelerine yoğunlaşacağı için hürremin rolüde azalacak

Meral Okay'a geçmiş olsun ziyaretine gittiğinde söylemiş bunu Vahide Perçin'e... Bir çeşit vasiyet gibi oldu işte.:KK31:

nur topu gibi nurbanu sultan oldu işte:KK52:..hürremin gençliğini hiç aratmıycak gibi görüküyooo:KK53:
ne itici kızzzz:KK51:

yok yokkkk , ben buldum.. Düşündüm taşındım veeeeee RÜSTEMCİ olmaya karar verdim.:KK47: Bitli mitli ama akıllı adam vesselam ...:KK55:

X