Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey dikkatimi çekti yalnız
Hürrem mustafayı öldürmek isterken hürremi savunuyordunuz ,evlatları için ,ne yapacak şartlar öyle vs
Ama tam tersi durumda mahiyi acayip taşladınız.
Hürremi baya bay seviyorsunuz kızlar
Hoş ben ikisini de sevmiyorum ama bu durum acayip dikkatimi çekti
ne güzel olur ya ,bakakaldım yemin ederim ekrana sehpaya vurdum kafamı sinirime,ekranın yarısından fazlasını kapladı,yürüyerek gelişi iyi güzeldi,ama karşı karşıya geldiler ki cüssesinden süleymanı göremedim,bari şok diyet falan yapsalardı bi zayıf olsaydı,2-3 sene esir alınmış bi deri bi kemik kalsaydı,yüzü göçseydi...cnm hiç üzülme onun da çaresi var.bunların hepsi bir rüya olur biter...sülüman rüya görmüş olur.......hanı uyuyordu ya zaten Rüstem uyandırdı........onun da bulurlar bır çaresını yeter ki barışsınlar.....
[h=1]
-Süleyman'la , yeni Hürrem Sultân öpüşürse kusarım net.
hürrem rolü için aslı hünelede teklif göndermişler ama kabul etmemiş sonradan pişman olmuş iyiki kabul etmemiş güzel kadın ama hiç alakası yok hürremle
senin tarafını biliyorum aşkım,sadece mustiii,bu yorumu yazarken hatunlardan herhangi birini tutmadığını biliyorum yani
benim düşüncem de ,şu anda mahiyi atağa geçirecek bir durum yoktu,zaten hürrem 2 senedir ortada yok herkes öldü gözüyle bakıyor,eee zaten şehzadelerin en büyüğü mustafa,manisada olan illa tahta çıkacak diye bişey de yok,o vakit mehmeti öldürmek neyin nesiii?ben ondan kızdım mahiye ,mustafanın tahta çıkma öncülüğü var bi kerem ,sen ordan yol alsana mehmedi ne öldürüyon...
Kızlar muhtesem süliman rüya görüyor bizde kabus görüyoruz
Önümüzde iki ay var bugun değilse yarın barışacaklar meryemle
Sülimanda bizde uyanacaz kabustan
aslında bu hürrem tarihdeki hürreme daha çok benzemiş. o resimlerdeki hürreme. meryem daha az benziyordu.
alışırız. önemli olan tarihi bir diziyi izlemek. sanatçıyı değil.
aslında bu hürrem tarihdeki hürreme daha çok benzemiş. O resimlerdeki hürreme. Meryem daha az benziyordu.
Alışırız. önemli olan tarihi bir diziyi izlemek. Sanatçıyı değil.