- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
hürremin 3 sezon yapamadığını mahidevran mehmete 1 bölümde yaptı ya pessss......
çok güzel tespit.Mahi cadısı bu kadar zekiymişte niye ezik üzük yaşamış.
Olan mehemtle mustafaya olacak ne diyeyim bunların yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürremin 3 sezon yapamadığını mahidevran mehmete 1 bölümde yaptı ya pessss......
iSTE yeni hürremin ilk Foto cekimi
Eki Görüntüle 739121
Meryem gitmemeliydin. Gel de simdi yeni karaktere alis!
Bu aksam kimler olacak burda?
Ben heyecanla bekliyorum yeni bölümü
ahhh ahh "analar tahtını yaparda bahtını yapamaz" diye boşuna dememişler..
Hürrem mehmeti taht sancağına çıkardı, taht yolunu açtıda ne çare çocukta baht olmayınca... (
abes bi yan görmedim..olmuş bence..
bumu simdi yeni hurrem
Bu aksam kimler olacak burda?
Ben heyecanla bekliyorum yeni bölümü
Heryerden meryem uzerliyi silmişlerdi ama ne hikmtse jenerikte meryem uzerli hala var :26:
olmuş olmuş çok güzel olmuş, meryem boyu kadar çocuk sahibi, annane vs.. olmak için çok gençti zaten nekadar yaşlandırsalarda.. şimdide o sertlik, o yıllarca bi odada kapatılmış aşağılanmış acılar çekmiş kadın imajı olmazdı onda çünkü meryem çok sevimli bir tip.. dikkat edin yaşlanmanın mahinin yüzüne verdiği ifade meryemde yoktu, hala çok genç yaşlandıramıyolar vs.. diyoduk.....
vahide çok şey yaşamış, kalbi katılaşmış bi valide sultan gibi duruyo resimde, çok iyi bir oyuncu, eminim rolününde hakkını verir.. meryem gitti artık, kendi seçimi, her ne olduysa oldu saygı duyuyorum ama artık yapcak bişii yok.. ön yargıyı bi kenara bırakırsak 2-3 bölümde alışırız...