- 6 Şubat 2011
- 279
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim burnum akiyi,azcuk da ateşim vaaa
çok aşık olduğum bi adamın çocuğunu doğurrum ancak ama sezeryanla
bu adam benm çocuğumun babası olmalı demeliyim :98: ancak ondan sonra:97:
ayy evlenesiim geldi haa
ama bebek yinede tatlıydı
Hürrem in 9 ay hamilelik olduğuna göre , 3 ayda evvelden var desek ortalama 1 yıl geçti dimi dizide ? Hadi büyük insanlarda fark etmez ama , şehzade mustafa neden büyümediiiii , tipini diilde halini tavrını büyütün bari , geçen bölümle hala aynı velet :)
geçmiş olsun canım
yat uyu o zaman kızım dinlen biliosun seni çok iş beklio kankam vucudun dinlensin birazzz :97:
evet gerçekten haklısın çokda dikkatlisin bu benimde gözümden kaçmış
Hürrem in 9 ay hamilelik olduğuna göre , 3 ayda evvelden var desek ortalama 1 yıl geçti dimi dizide ? Hadi büyük insanlarda fark etmez ama , şehzade mustafa neden büyümediiiii , tipini diilde halini tavrını büyütün bari , geçen bölümle hala aynı velet :)
Ahhhh annnem ben seni everirim merak etme
Mahidevranın yastıkla geldiği an bebek nasıl gülüyordu dikkat ettinmi
süper saptama
tıpkı yaprak dükümündeki leylanın 15 ay süren hamileliği gibi acaip bi durum
çok doğru ya :) geçen bi bölümde de bi hata vardı farkettim bi yerde gündüzdü biyerde akşamdı öyle bişey dikkatimi çekmişti :)
bi de, şimdi bu gülnihal paçoz paçoz giyinirken, birden gözdeler gbi giyindi, hürreme gtti, o cin fikirli hürrem farketmedi mi bunu?
Sanki maria halvete odaya girdiğinde kafasında şöyle süslü taç benzeri bişey mi vardı..çıkarken o kafasında yoktu..bana mı öyle geldi..net hatırlayamadım.:44:.
Sanki maria halvete odaya girdiğinde kafasında şöyle süslü taç benzeri bişey mi vardı..çıkarken o kafasında yoktu..bana mı öyle geldi..net hatırlayamadım.:44:.
halvet fazla olmuşsa,düşmüştür kafasından
tememm sustumm:18: