- 7 Temmuz 2010
- 2.395
- 238
efettt
ayrıcaaaa,
halvetim,halvetsin,halvet!!!
of çok güldüm , sülümanı düşündümde öyle triplerde , haaalvetim , halvetimde halvetim diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
efettt
ayrıcaaaa,
halvetim,halvetsin,halvet!!!
Bide kanuninin kıyafetleri farklıydı sanki.
Bana öyle geldi yani. :44:
Korkma bee, o da ayrı güzel..doğumhaneden çıkarken dünyanın en büyük,en önemli işini yapmış gibi mutlu oluyorsun, korkma..
benim canım tatlı biraz..
bacım yaa yüzüğü bizde kalsında hürremi satalımmm gıcık oldum resmen iyice havalara girdi namıssız hürrem
Normal doğum bebekle anne arasındaki en muhteşem duygu ama
ne hepimizi yakendi adına konuş
of çok güldüm , sülümanı düşündümde öyle triplerde , haaalvetim , halvetimde halvetim diye
kankam meg bende hürremciyim sayende bu dizinn müptelası oldum
Korkma bee, o da ayrı güzel..doğumhaneden çıkarken dünyanın en büyük,en önemli işini yapmış gibi mutlu oluyorsun, korkma..
bacım yaa yüzüğü bizde kalsında hürremi satalımmm gıcık oldum resmen iyice havalara girdi namıssız hürrem
Normal doğum bebekle anne arasındaki en muhteşem duygu ama
ahh annemm kıyamam ben sanaa
halvetlü padişah o
ama çok eğlenceli dimiii
mavi gözlü, beyaz tenli kanuni'den olma, kızıl saçlı, mavi gözlü, beyaz ötesi tenli hürrem sultan'dan doğma, şehzade mehmet neden kapkara? yenidoğan sonradan açılır derlerse tamam, yine mavi gözlü, beyaz tenli mahidevran'dan doğma şehzade mustafa'nın kara gözleri maviye dönecekse ona da tamam. ergenliğe kadar sabrederiz:2::2:
mavi gözlü, beyaz tenli kanuni'den olma, kızıl saçlı, mavi gözlü, beyaz ötesi tenli hürrem sultan'dan doğma, şehzade mehmet neden kapkara? yenidoğan sonradan açılır derlerse tamam, yine mavi gözlü, beyaz tenli mahidevran'dan doğma şehzade mustafa'nın kara gözleri maviye dönecekse ona da tamam. ergenliğe kadar sabrederiz:2::2:
evet kankammm hele bu bölüm süperdi ama bnm uykum geldiiiiii aaaa bide gözümde arpacık çıkacak galiba çok acıooo
ben normal doğum için can atıyordum sırf bu duyguyu yşamak için ama bugün oldukça korttum hatta eşim iş yrinden mesaj attı o sahnede ^''hayatım sakın korkma'' diye
benim burnum akiyi,azcuk da ateşim vaaa