Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merakla bekliyorum ben bu haftaki bölümü :86:
Nasılda konuyu değiştiriyon bacımm yaaaa
heee bilerekten yapıyum
eklediğim hürrem resmine bak helee
Hüüürrrrreeeemmmm
o zmn hepinize soruyorum ;dünyadaki hangi millet kendi tarihini bu şekilde lanse ediyor .abd vietnam da savaşı kaybettiğinde askerlerin ülkelerine döndüğünde ,kafayı bozduklarını hanginiz biliyorsunuz?? Dünyada devlet olma politikası güden bütün ülkeler tarihlerinin karanlıklarını bile yukarıda bahsettiğim örnekte olduğu gibi kahramanlıklar atfetmekteedir.
Unutmayın bu tip dizileri sadece türkiye değil dünya izliyor , yabancı millletlerin bizim geçmişimize bakışı ;uçkuruna düşkün bir padişah ve bu ülkede kadınların ne kadar değersiz olduğudur!!
o zmn hepinize soruyorum ;dünyadaki hangi millet kendi tarihini bu şekilde lanse ediyor .abd vietnam da savaşı kaybettiğinde askerlerin ülkelerine döndüğünde ,kafayı bozduklarını hanginiz biliyorsunuz?? Dünyada devlet olma politikası güden bütün ülkeler tarihlerinin karanlıklarını bile yukarıda bahsettiğim örnekte olduğu gibi kahramanlıklar atfetmekteedir.
Unutmayın bu tip dizileri sadece türkiye değil dünya izliyor , yabancı millletlerin bizim geçmişimize bakışı ;uçkuruna düşkün bir padişah ve bu ülkede kadınların ne kadar değersiz olduğudur!!
bu arada film değil yahu bu dizi içimde kaldı söyliyim dedim
The tudors dizisindeki 8. Henry zaten tarih kitaplarına sapkınlığıyla geçmiştir. Ama dizi ingilterede buna rağmen halkın büyük tepkisine maruz kalmıştır. Ama seni tebrik ediyorum kanuni ile bu sapığı aynı kefeye koydun