Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin....Yalansada ;doğru olsun....
ay valla bende sevinmiştim..:2: olur canım ilerde inşallah hürrem yüzüğü olmasada ileride değerli bir yüzük alır eşin umarım..
hürrem süleymana ibrahimin kellesini vurdurtcakmış ilerleyen bölümlerde herhalde
hürrem süleymana ibrahimin kellesini vurdurtcakmış ilerleyen bölümlerde herhalde
ben 3 kıtap okumustum hurrem hakkında...dızının hıc bırıyle alakası yok...
bılınen gercek kanunı ıbrahımı(sadrazamken) bır ıftara cagırıp orda bogduruyor cellatlarına ama dızı nasıl olacak acaba:26:
okuduğum yorumlara göre herkes hürremden nefret ediyor , bende aksine mahidevrana gıcık oluyorum, sinsi kıskancın teki. padişah hürremi isteyince hürremde gidiyor işde, kız ekstra bişey yapmıyorki, asıl tuzak kuran mahidevran.
o da onun kocasını kaptı sonra da cocugunu öldurcekmıs hıc te bılem günah deılllllll sacından suruse az bıleeeeeee
bende aynı fikirdeyim,mahidevran çok sinsi kıskanç,kötülük akıyor yüzünden...
ben hürremciyim :92:
kızlar benim anlamadığım şu ibrahim neden mahidevranı bu kadar koruyor?
manisada ibrahim hünkar ve ailesini korumakla hükümlüymüs cünkü.
simdi hünkar hürremi seviyor diye verdigi yemini ve sözü unutup mustafa ve mahidevrani silsin mi?
zaten bu yüzden ölecek. cünkü mustafa büyüdükce hep onu koruyacak, kollayacak.
hürremde mustafayi istemedigi icin hep catisacaklar ve o yüzden öldürtecek.
ibrahim varken mustafayi öldürtemem diye hürrem önce pargaliyi ortadan kaldirtacak