- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
Hamile olup olmadığına baktıkları sahnede içim gıcıklandı yaa düşündükce kötü oluyorum.
Evet ya o nasıl bi muayeneydi öyle :18:O kadar sert müdaheleden sonra duracakmı o bebek:96:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile olup olmadığına baktıkları sahnede içim gıcıklandı yaa düşündükce kötü oluyorum.
bu dizininn ömrü uzun değil bence.dün açıp bakamdım bile saçam sapaan entrikalardan içimiz şişti.
bilmiyorum siz severek izliyormusunuz hala
kızlar?
parmakla sanırım, sert ya da yumuşaklık durumuna göre, rahim ağzını kontrol ediyorlar, dediğin gibi reglisi geçikmiş olsa şübelenmesi lazım, regli geçikmeden bakılıyorsa bu kadar eken günümüz şartlarında bile zor, ortaya tek bi yol, rahmin sertlik durumu çıkıyor.Evet bende buraya takıldım, hemde padişahın haberi yokken. Ya diyelim verseydiler ve hamileliliği gelin gittikten sonra ortaya çıksa. İslamla yönetilen bir devletde bilmiyorlar mı kadın dul kalsa bile 3 ay evlendirmezler hamilelilik falan olur diye.
Bence sırf kurguydu orası ve hamileliği de saçma geldi bana, hamile değilim diyor hekim bakıyor hamile, şu zamanda ultrasonlarla bile, çok yeni gebelikler tam belli olmuyor. Keseyi zor görüyorlar bazen göremiyorlar bile. 3 aydan önce nasıl anladılar hayret yani...
evet bende böyle düşünmüştüm.alttan muayene ile rahim ağzına bakılıyor yumuşayıp yumuşamadığına
ona göre gebeliği söylüyor
3 ayı beklemek gerekmiyor, beklese zaten muayeneye gerek kalmayacak :))
evet ya uşağı yerinde rahatsız ediyorlar, süleymen bilmiyormu hürremi sevmediklerini, tetbir alıp öyle gitseydi.Hamile olup olmadığına baktıkları sahnede içim gıcıklandı yaa düşündükce kötü oluyorum.
selaaaaaaaam tarihçi ablalar :18:
sevmedinizmi diziyi ? niyekü? ne güzel aşk ,mücevher, kadın kavgası var
iyikide her bölümde yok zaten.akşamki bölümüde mecburiyetten izledim biliyorum.seferdeydi falan.ben gıcık oldum sevmiyorum meryem uzerleride halit ergençide.benim fikrim arkadaşlar tartışmıyorum.sevmiyorum hoşlanmıyorum bu tarz dizilerden saptırılmış herşey yada abartılmış tarihide biliyorum.isteyen izlesin buyursun
Dimi tatlım
Bu hafta halvet yoktu müziği bile havaya sokamadı beni düşün yani :86:
yani yaaaa halvetsiz yüzyıl olmaz kadın kavgasına son hepsi kardeş olsun bi gece o bi gece o
eski durumlar hiç iyi değil dimi, eşinizi biriyle paylaşmak. iyiki o zamanda değiliz. bende eşimi paylaşmak istemezdim.
elbetteki çok kötüüüüüüü. mahidevrana üzülüyorum ama elinde resmi evrak yok evlilik cüzdanı gibi bişey. O benim KOCAM diyecek durumda değil. o yüzden de sahiplenemiyor elbette. birde kadın olarak taktiği hiç doğru değil.. haklıyken haksız konuma geçiyor.
yani yaaaa halvetsiz yüzyıl olmaz kadın kavgasına son hepsi kardeş olsun bi gece o bi gece o
evet dizi icabı yapmış olduğu hareketlere sinir olmaya başladık mahidevrana. Onun o tafırları bizi hürremci olmaya itiyor. yani diziyi izlerken hep geçmiştede böylemi olmuş diye kendimi alamıyorum. halbuki 2 yıl tarih okuyup bıraktım, ama harem kısmını hiç görmedik, bizim tarih savaşlarla geçti, sıkılıp duruyorduk, asıl iş haremden geçiyormuş. o zaman tarih okumaktan sıkılmazdık.
esennn allah seni netmesın yaaapaylaşımm dıyosun yaneee
tarıhı böyle okusaydıkkk hıc sıkılmzdıkkkk
paylaşım şart hayatım.. hayat paylaştıkça güzel
tarihi böyle okusaydık herkes birer hürremdi şimdi
Kız 2 gün halvete girdi hamile kaldı, ben kalamazdımda o dönem kesin kellem neyim giderdi. Zaten uğraşıyomda olmuyo, yaniciğime benden hürrem olmaz.
Kız 2 gün halvete girdi hamile kaldı, ben kalamazdımda o dönem kesin kellem neyim giderdi. Zaten uğraşıyomda olmuyo, yaniciğime benden hürrem olmaz.
Sülüman 2 aydır uzak halvetten nasıl canı çekmiştir demi şimdi :78: