Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maria yı ben çözemedim ama nedense o kızda kötülük aramıyorum..(aman arama sen kötü değildir dediklerinde ne tekmeler yedin doymadın salak kafa)
hürremin kankası mariaya ne demeli,hürremin hamile olduğunu öğrenince,süklüm ağaya benide müslüman yap diyor..saraya sultan olmanın yolu, müslüman olmaktan geçiyor galiba, bari o şartı garantiye alayım mı diye düşündü ne?:
o hürrem ne şirret ne ihtiraslı kadın sinir oluyorum oyuncu olarakta kanım ısınmadı.halit ergençten zaten oldum olası hazetmem.nur aysan ve nebahat çehreyi çok beğeniyorum.ama dizi olarak hiç beğenmedim çoğu şeyleri saptırmışlar.ben bu dizide sultan süleymanın kadın düşkünü her akşam haremden kadın çağıran sanki hiç işi kalmıcakta padişah sürekli karı kız peşinde koşucak.ayrıca tarihi bir dizide yatak sahnelerini bu kadar abartmaya gerek yoktu.şahsen ben keyif almıyorum başkalarının sevişmesini izlemekten.çok basit buldum diziyi.baştan çok şaşalı bi yapımmış gibi şişirdiler insanları.ama ben umduğumu bulamadım
Yatak sahnesi, yatak sahnesi deniliyor da ben anlamıyorum açıklar mısınız acaba? Sadece 2. bölümde böyle bir sahne vardı.Dün 5. bölüm yayınlandı ve Hürrem ile Kanuni yanyana bile gelmedi.Geneli sefer sahnesiydi.Hayır ben mi görmedim yoksa siz mi sadece 1 bölüm izleyerek yorum yapıyorsunuz?
Kızlar benim öğrenmek istediğim o dönemde, padiahın haremine giren bi bayan, üstelikte yatağına giren, başka birkişiye gelin olarak verilebiliyor mu? Ben yinede üzüldüm hürremin durumuna ya, yazık kız gitmemek için ölmeyi bile göze aldı, en sonunu izleyemedim, süluman öğrendimi hürremin hamile olduğunu.
Evet bende buraya takıldım, hemde padişahın haberi yokken. Ya diyelim verseydiler ve hamileliliği gelin gittikten sonra ortaya çıksa. İslamla yönetilen bir devletde bilmiyorlar mı kadın dul kalsa bile 3 ay evlendirmezler hamilelilik falan olur diye.
Bence sırf kurguydu orası ve hamileliği de saçma geldi bana, hamile değilim diyor hekim bakıyor hamile, şu zamanda ultrasonlarla bile, çok yeni gebelikler tam belli olmuyor. Keseyi zor görüyorlar bazen göremiyorlar bile. 3 aydan önce nasıl anladılar hayret yani...
Kızlar benim öğrenmek istediğim o dönemde, padiahın haremine giren bi bayan, üstelikte yatağına giren, başka birkişiye gelin olarak verilebiliyor mu? Ben yinede üzüldüm hürremin durumuna ya, yazık kız gitmemek için ölmeyi bile göze aldı, en sonunu izleyemedim, süluman öğrendimi hürremin hamile olduğunu.
bu dizininn ömrü uzun değil bence.dün açıp bakamdım bile saçam sapaan entrikalardan içimiz şişti.
bilmiyorum siz severek izliyormusunuz hala
kızlar?
Hamile olup olmadığına baktıkları sahnede içim gıcıklandı yaa düşündükce kötü oluyorum.