Bende Bereni hiç istemiyorum hem o gelirse Ekin ona aşırı genç kalacakberen saat ve hülya avşar yüzünden izlemeyeceğim. keşke önceki dizideki gibi yeni yüzler gelseydi.
hatta şu kösemin gençliğini oynayacak kız bile daha iyi. keşke o devam etse sonradan. beren gelmesin.
osmanlı'da sevişmiyorlar mıymış. : DYine derin dekoltelikiyafetler, bol sevismeli sahneler, entrikalar, ihtiraslar vs.. Osmanli ile alakasi olmayan bir dizi daha basliyor..
kösem'in gençliğini oynayan kız sapsarı. beren'i de sarartacaklar mı ki, çok sırıtır yoksa sarı saçlı kızdan kahve beren'e.Bende Bereni hiç istemiyorum hem o gelirse Ekin ona aşırı genç kalacak
aralarında 10 yaş var
Osmanlida el ele tutusunca cocuk oluyomusosmanlı'da sevişmiyorlar mıymış. : D
aynen alakaları yok sarartsalar bile bencekösem'in gençliğini oynayan kız sapsarı. beren'i de sarartacaklar mı ki, çok sırıtır yoksa sarı saçlı kızdan kahve beren'e.
gözgöze gelince oluyormuş, yanlış biliyorsun.Osmanlida el ele tutusunca cocuk oluyomus
bence de yok. muhteşem'de nebahat çehre'nin gençliği süperdi bence.aynen alakaları yok sarartsalar bile bence
katılıyorum Evrim Alasya sanki gerçek gençliğiydi Nebahat Çehreninbence de yok. muhteşem'de nebahat çehre'nin gençliği süperdi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?