muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Şu sadıka çıksın artık diziden yaa,gördükçe sinir oluyorum, mahidevrana da sinir oluyorum ama o çıksa olmaz.Birde sadıka nın başına ne gelse suçsuzluğu ilan ediliyor.Sümbül de çok mu saf ne,kaç kere gördü adamın yanında sadıkayı.Bunlar hürrem e olsaydı suçlu olurdu.

Bakıyorum da mehmet suya düşünce kimse dikkatsizlikle suçlanmadı.Hürrem e de helal olsun Mahidevran kurtarıcı oldu ama Hürrem güzel manevralarla olayı kendi lehine çekti;herkesin yanında teşekkür etmeler felan,toparladı yani.

Mahidevranın hamile olmadığını anlayıp hemen valide nin yanında tebriğe gitmesi de zekiceydi.Valide Hürrem e padişahı paylaşmayı öğretmek istiyordu,bir nevi öğrendiğini göstermiş oldu hürrem de
Yavaş yavaş validenin gözüne girecek sanırım.

Mahidevran da hürreme kötülük yapmasa belki ona üzülürdüm.Ama bu durumda üzülemiyorum kötüleştim mi ne ya?

Şu mahidevranın cariyesi daha önce katil olmuştu ama cezası hakkıyla verilmedi baksanıza Hürremi öldürmenin ne kadar kolay olacağını düşünüyor.Zaten ona göre hürrem gidince herkes rahata erecek,işlerine gelecek,kimse üzülmeyecek.Hürremimize de yazık ya herkesin gözünde ne kadar değersiz görünüyor ki bir cariye bir şehzade annesini öldürmeyi bu kadar rahat ağzına alabiliyor.
Süleyman bu hafife almaları fark etse de bir dur dese artık.

Pargalı ve Hatice'nin halvetine hazır olanlar parnak kaldırsın :86:

parnak kaldırıyum evet :KK64:

bekliyorum o asaletli mesafeli vede seviyeli halveti,çok da merak ediyorum nasıl olucak aceba :KK53:
aklıma bişeyler geliyo ama olay sırayında geçecek olan konuşmalar vs :KK53::KK53::KK53::KK53::KK66::KK66::KK66:

Son düzenleme:
parnak kaldırıyum evet :KK64:

bekliyorum o asaletli mesafeli vede seviyeli halveti,çok da merak ediyorum nasıl olucak aceba :KK53:
aklıma bişeyler geliyo ama olay sırayında geçecek olan konuşmalar vs :KK53::KK53::KK53::KK53::KK66::KK66::KK66:

Asaletli mesafeli seviyeli halvet :KK60::KK60::KK60::KK60:

''iprahim rica etsem aceba siz..................''
'paşam istirham ederim..................'
'sultanım nasıl istersiniz..................'

Bunlar birbirine bakar bakar durur. Hiçbi halt yiyemezler. Hevesimiz kursagımızda kalır :KK52:

- Sizi öpebilir miyim Sultanım?
- Bilmem ki.. Ne desem şimdi? Bilemedim. Siz nasıl isterseniz paşam..
:90::KK1::KK1:

hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

X