muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

allahım o memetii varya yirim o tombş yanaklarını allalhım maaşallah yaa:nazar:nasıl meraklı ölee havuza bakarken gitti kuzum:KK19:o kadar cariyee ordaa nie dikiliyorsaa:95:becerıksızler:63:anca fesatlık düşünsünlerr mahiii güülşahh:KK47::KK47:gülşahta hürremin canını alcakmıs bende öle dıyodum:KK28:gülşahın kelle gider sonunda dimedi dimeyınn:KK30:hatice sultanda hürremci oluyooo:KK24:lilililililil:KK52::KK52:valide sultan avcunu yaladıı mahi ne hamilesi olcakk:KK60::KK60:o ancaaa midesini tutar öleee:82:ay şu sadıkada itice bee hiç bi seksülüğü yok sevımlılıgı yokk:KK33:hürrem nasıl yedi öle bldıcınları yaa:KK60:nigar kalfada dıyo bıldırcın kalmıcak sonunda dıyoo:KK60::KK60::KK60:halvetsüz bi bölümdü o yüzden kınıyorummEn Büyük KKbenden bu kadar özet:KK52::KK52::KK52:

şehzade memed çok şeker bi bebiş yaaaa.:emir_bebek:
kucakta dururken, iki de bir ellerini havaya kaldırıp, yukarı bakıyordu..
tepede sesleri olan bir cihaz oluyor ya, mikrafon mudur neyse..
ona bakıyordu kesin..:KK1:ilgisini çekti yavrucağın, napsın, anlamıyor ki rol kesmekten .:emir_bebek:.

kızlar hazırlanın..:KK55:
hürrem yine :KK49:hamile olduğuna göre, loğusa ziyareti çıktı yineeeee.:KK34:.

şehzade memed çok şeker bi bebiş yaaaa.:emir_bebek:
kucakta dururken, iki de bir ellerini havaya kaldırıp, yukarı bakıyordu..
tepede sesleri olan bir cihaz oluyor ya, mikrafon mudur neyse..
ona bakıyordu kesin..:KK1:ilgisini çekti yavrucağın, napsın, anlamıyor ki rol kesmekten .:emir_bebek:.

kızlar hazırlanın..:KK55:
hürrem yine :KK49:hamile olduğuna göre, loğusa ziyareti çıktı yineeeee.:KK34:.

ben de çok seviyorum memeti havuza düşünce çok korktum gerçek gibi...
kurtulup ağlamaya başlayınca gayri ihtiyari çok şükür demişim anne olunca çocuklara karşı daha farklı oluyosun kıyamıyorum hiç:KK69::KK69:

Çok tatlısınız lan :KK53:
dün akşam çok güzeldi ya hamile olduğunu öğrenince nasıl kahkaha attık kocişle :KK64:

bu arada havalar düzelsin bir istanbul gezisi yapıcam kızısımla önce bizimkilerden başlayacağım Haseki Hürrem Hamamı varmış bir bakayım dedim bu hamam ne iş,açıklaması aynen şöyle yazıyor;
"Hamamın yapılma sebebi Hürremin Cihangir sultana hamile olduğu vakitte hamamda bir süikasta maruz kalmasıdır.Gülbahar haseki ve Makbul İbrahim 'in komplosuna maruz kalan Hürrem sultan hamamında yılanla başbaşa kalmış ve bu tehlikenin ardından Sultan Süleyman ile bir hamam yaptırma kararı alınmıştır.":KK53:

kızlar bişiy sorucam gülmeyin ama,bu dizinin çekimleri gerçekten topkapı sarayında mı yapılıyor?
yani şimdi topkapı sarayı müzesi nin resimlerine baktım da aynı birebir hatta valide sultanın odası aynııı,orda ki ocakta ateş falan yakmaya izin vermişler mi yani?? anlamadım bakın linki burda harika ya gözdeler taşlığına bakınca hürremin güvercin uçurduğu taşlıktaki sahnesi geldi gözümün önüne..
birde müzeye giriş 20 tl hareme giriş ayrı fiyat 15 tl :KK66:

..:: TOPKAPI SARAYI | T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ::..

açılan sayfadan sanal geziye tıklıyorsunuz ordan istediğiniz yerin 3D görüntüsü çıkıyor...

Son düzenleme:
kızlar bişiy sorucam gülmeyin ama,bu dizinin çekimleri gerçekten topkapı sarayında mı yapılıyor?
yani şimdi topkapı sarayı müzesi nin resimlerine baktım da aynı birebir hatta valide sultanın odası aynııı,orda ki ocakta ateş falan yakmaya izin vermişler mi yani?? anlamadım bakın linki burda harika ya gözdeler taşlığına bakınca hürremin güvercin uçurduğu taşlıktaki sahnesi geldi gözümün önüne..
birde müzeye giriş 20 tl hareme giriş ayrı fiyat 15 tl :KK66:

..:: TOPKAPI SARAYI | T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ::..

açılan sayfadan sanal geziye tıklıyorsunuz ordan istediğiniz yerin 3D görüntüsü çıkıyor...

Bazı çekimler orda gerçekleştiriliyor diye biliyorum..

Diğerleri için set kurulmuştu.

X